AcasăNewsSume imense si peste 1 kg de aur, gasite in sali de...

Sume imense si peste 1 kg de aur, gasite in sali de jocuri de noroc din tara

Nu mica le-a fost surpriza oamenilor legii sa gaseasca, in cadrul actiunii de amploare desfasurate deunazi, in Capitala si zeci de judete, zeci de aparate de joc neautorizate, dar si o adevarata avere, toate in incinta unor sali cu jocuri de noroc pe care le-au verificat.

„Inventarul” cuprinde aproape  500.000 de lei, peste 100.000 de euro, 500 de dolari americani si 2.180 de canadieni. Monetarul nu se opreste, insa, aici, avand in vedere ca, potrivit IGPR, in urma celor peste 300 de perchezitii de miercuri s-au mai gasit si 120 de lire sterline, 596.000 de forinti si 320 de kuna croati. Toate aceste sume au fost ridicate de oamenii legii. La fel si aproape 100 de monede de aur si argint si doua lingouri totalizand peste 1 kilogram de aur, toate acestea fiind gasite tot in cadrul actiunii de ziua trecuta, menita sa verifice persoane si firme cu activitati in domeniul jocurilor de noroc.

Ar mai fi de mentionat faptul ca, odata ce politisti au descoperit ca ar fi neautorizate, au fost „puse pe pauza” nu mai putin de 77 de aparate de joc. Pe langa aceste actiuni, s-a dispus retinerea unui numar de 8 persoane si plasarea, sub control judiciar, a nu mai putin de 14 suspecti in cazul de fata.

Tot la nivel de cifre, va mentionam faptul ca verificarile – 313 la numar- au vizat sediile si punctele de lucru a 16 societati comerciale si locuintele din Capitala si 29 judete ale unor persoane banuite de evaziune si spalare de bani.

foto: Politia Romana

253 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pentru 300 de locații sumele sunt intr-adevar”exorbitante”. La alte dosare sumele astea nici nu contau și n-ar fi fost relevante.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger