AcasăNewsSucurile acidulate ne omoara cu zile!

Sucurile acidulate ne omoara cu zile!

Consumi aceasta otrava in fiecare zi, fara sa stii cat de rau iti face

Multe persoane nu stiu ce efecte negative are consumul de suc acidulat asupra sanatatii. Conform cercetatorilor, sucul acidulat este otrava curata.

Consumi aceasta otrava in fiecare zi, fara sa stii cat de rau iti face

Este foarte greu sa scapi de obiceiurile proaste dar, dupa ce veti citi randurile de mai jos, sigur va veti mai gandi la consumul de sucuri acidulate. Iata ce se intampla cand le bei:

# In primele 10 minute – O cana contine 10 linguri de zahar, ceea ce inseamna 100% din doza zilnica. Fosforul, responsabil cu aroma, intra in sistem.

# Dupa 20 de minute – Creste nivelul de glucoza si creste nivelul de insulina. Ficatul transforma zaharul in grasime.

# Dupa 40 de minute – Cafeina din suc este absorbita complet. Fluxul sanguin creste si ficatul elibereaza si mai mult zahar in sange. Creierul tau blocheaza receptorii hormonali pentru adenozina, ceea ce previne oboseala.

# Dupa 45 de minute – Secretia de dopamina creste, inducand o stare asemanatoare consumului de heroina.

# Dupa 50 de minute – Fosfatul de magneziu, acidul fosforic, zincul si calciul duc la o accelerare a digestiei. Se limiteaza excretia de calciu in urina.

# Dupa 60 de minute – Toate mineralele care ar trebui sa ajunga in oase, inclusiv magneziul, calciul si zincul, sunt eliminate in urina.

# Dupa mai mult de o ora – Te simti plin de energie si incepi sa ai schimbari de stare, fara sa stii ca, pe termen lung, consumul de bauturi acidulate duce la distrugerea oaselor pe termen lung.

author avatar
Catalin Dumitrescu
756 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger