Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Subprefectul Capitalei, la Parchetul General

Subprefectul Capitalei, la Parchetul General

Autor:

Corneliu Cirstea se alatura demnitarilor care au venit, rand pe rand, in fata reprezentantilor Parchetului General, cu explicatii in dosarul privind incidentele violente din 10 august.

 

Cirsrea Corneliu 1 300x287 Subprefectul Capitalei, la Parchetul GeneralCand a ajuns marti dimineata la Parchetul de pe langa Inalta Curte, subprefectul Capitalei a ales sa nu faca declaratii in fata presei, cel putin nu inainte de a sta de vorba cu procurorii, din cate se pare avand calitatea de martor.

In urma cu exact o saptamana, la Parchetul General ajunsese si primarul Bucurestilor, Gabriela Firea. In acelasi dosar s-au mai prezentat la PG, in ultima perioada, si prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, dar si viceprimarul Bucurestiului, Aurelian Badulescu.

Din cate indicau cele mai recente cifre anuntate dinspre Parchet, pana in 3 septembrie fusesera depuse 770 de plangeri penale in cauza in care se ancheteaza violentele de la protestul din 10 august.

sursa foto: b.prefectura.mai.gov.ro


1 Comentariu la Subprefectul Capitalei, la Parchetul General

  1. ROMANIA TREZESTE-TE

    PAI BOSOROGUL ASTA PENSIONAR (PRIMESTE abuziv SI PENSIE SI SALARIU DE LA STAT ) CU CEI DOI NEORONI ADORMITI POATE DECIDE FARA DISCERNAMAMT CE E BINE SI CE E RAU PT BUCURESTENI…..????


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!