AcasăNewsSubprefectul Capitalei, la Parchetul General

Subprefectul Capitalei, la Parchetul General

Corneliu Cirstea se alatura demnitarilor care au venit, rand pe rand, in fata reprezentantilor Parchetului General, cu explicatii in dosarul privind incidentele violente din 10 august.

Cand a ajuns marti dimineata la Parchetul de pe langa Inalta Curte, subprefectul Capitalei a ales sa nu faca declaratii in fata presei, cel putin nu inainte de a sta de vorba cu procurorii, din cate se pare avand calitatea de martor.

In urma cu exact o saptamana, la Parchetul General ajunsese si primarul Bucurestilor, Gabriela Firea. In acelasi dosar s-au mai prezentat la PG, in ultima perioada, si prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, dar si viceprimarul Bucurestiului, Aurelian Badulescu.

Din cate indicau cele mai recente cifre anuntate dinspre Parchet, pana in 3 septembrie fusesera depuse 770 de plangeri penale in cauza in care se ancheteaza violentele de la protestul din 10 august.

sursa foto: b.prefectura.mai.gov.ro

author avatar
Cristina Stefan
274 afisari

1 COMENTARIU

  1. PAI BOSOROGUL ASTA PENSIONAR (PRIMESTE abuziv SI PENSIE SI SALARIU DE LA STAT ) CU CEI DOI NEORONI ADORMITI POATE DECIDE FARA DISCERNAMAMT CE E BINE SI CE E RAU PT BUCURESTENI…..????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger