Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » SUA fabrica submarine pentru femei

SUA fabrica submarine pentru femei

Autor:

Potrivit Navy Times, Pentagonul a decis sa-si adapteze viitoarele submarine la capacitatile fizice si particularitatile anatomice ale femeilor , care sunt din ce in ce mai doritoare sa se inroleze in marina militara americana.

 

submarin SUA fabrica submarine pentru femeiPrimele submarine care vor asigura egalitate intre sexe vor fi submarinele nucleare din clasa Virginia. Noile nave de acest tip vor avea un numar mai mare de dusuri si toalete, care vor fi separate pentru barbati si pentru femei. Paturile aflate pe trei nivele vor fi imbunatatite pentru a fi utilizate de femei. Diferite vane si dispozitive de inchidere si alte dispozitive mecanice care trebuie actionate manual, si care abunda in interiorul submarinelor, vor fi si ele adaptate pentru forta musculara feminina, mai redusa fireste decat a barbatilor. submarine medalion SUA fabrica submarine pentru femeiModificari vor suferi si scaunele, mesele sau treptele din submarine, dar si comenzile navelor. Marina americana nu a informat cu privire la costurile acestor transformari. Primul submarin ”nesexist” va fi New Jersey, care urmeaza sa fie livrat marinei pana in 2021. La ora actuala, 80 de femei sunt imbarcate la bordul submarinelor americane dar, potrivit expertilor, numarul  lor va creste vertiginos.


1 Comentariu la SUA fabrica submarine pentru femei

  1. florin

    Nou și foarte avantajos! Special pentru cei care caută să mai câștige bani în timpul liber, la calculator! Nu plătiți nimic, doar aplicați câteva instrucțiuni simple. Cereți acum mai multe detalii la adresa de email:  afacere2015@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!