Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Studentii si rezidentii vor avea un amfiteatru nou, la Floreasca

Studentii si rezidentii vor avea un amfiteatru nou, la Floreasca

Autor:

Raspunzand cererii unor nume cunoscute din sfera medicala, primaria condusa de Dan Tudorache anunta ca va construi din bugetul local al sectorului 1 un amfiteatru nou in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, spatiu ce va fi destinat studentilor si tinerilor rezidenti care se instruiesc in unitatea medicala din zona centrala a Capitalei.

 

 

Prof Dr Daniela Bartos si Primarul Dan Tudorache 350x233 Studentii si rezidentii vor avea un amfiteatru nou, la FloreascaNoul amfiteatru va fi construit deasupra cladirii in care functioneaza compartimentul Unitate Primiri Urgente, va avea 80 de locuri si va gazdui activitati didactice, stiintifice si medicale pentru toate clinicile universitare ale spitalului.

Solicitare construire amfiteatru medici Spitalul Floreasca 204x300 Studentii si rezidentii vor avea un amfiteatru nou, la FloreascaIdeea se va concretiza dupa ce primarul Tudorache s-a consultat cu medici reputati care isi desfasoara activitatea la Spitalul de Urgenta Floreasca (Prof. Dr. Daniela Bartos, medic primar medicina interna; Prof. Dr. Ioana Grintescu, medic primar A.T.I.; Prof. Dr. Mircea Beuran, medic primar chirurgie generala; Prof. Dr. Gheorghe Popescu, medic primar ortopedie traumatologie; Prof. Dr. Radu Macovei, medic primar A.T.I.; Prof. Dr. Serban Bradisteanu, medic primar chirurgie cardiovasculara), transmit reprezentantii PS 1 intr-un comunicat remis redactiei.

”Am primit o cerere oficiala din partea conducerii si din partea medicilor de la Spitalul Floreasca prin care dansii explica nevoia unui spatiu adecvat activitatilor specifice de invatamant medical. Amfiteatrul va fi utilizat atat pentru cursuri de perfectionare pentru cei aproximativ 500 de studenti din anii III, IV, V si VI de la Facultatea de Medicina care isi desfasoara practica aici, cat si pentru perfectionarea cadrelor medicale care lucreaza in acest spital. Ii asigur pe cei de la Spitalul Floreasca de tot sprijinul nostru pentru acest proiect. Eforturile noastre, ale Primariei, vor fi indreptate nu doar catre investitii in infrastructura medicala din Sectorul 1, ci si catre sustinerea formarii si perfectionarii cadrelor medicale, pentru ca oamenii sa beneficieze de un act medical de calitate”, spune primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!