AcasăNewsStudentii ies in strada. S-au plictisit de scoala

Studentii ies in strada. S-au plictisit de scoala

Opriti pe strada un student din anii terminali de la  Medicina si intrebati-l ceva de Mariana Ghena, presedinta Consiliului Superior al Magistraturii. Daca e cinstit, va raspunde ca n-a auzit de ea. Daca e sa impresioneze si sa arate ca nu e prost pana la capat, va spune ca a descoperit un virus, dar nu mai stie cum se numeste.

In acelasi registru, intrebati un student de la Medicina Veterinara daca a auzit de Chichirau sau de Iordache. Sa nu va mire daca veti primi raspunsuri gen „Chichirau e in romana?” sau „Iordache e calul de la ferma unde facem practica”.

Dragneo, le-ai distrus viitorul

Ei bine, tocmai studentii astia si alte cateva mii sau zeci de mii s-au trezit loviti peste noapte de un simt civic nemaipomenit. Sunt revoltati de la sosete si pana la rimel de faptul ca PSD si ALDE doresc distrugerea statului de drept, promovand legi ale Justitiei care protejeaza hotii. Aoleu! Ca se urmareste schingiuirea legislatiei si ca viitorul este detonat sub ochii lor. Ia uite, ce chestie! Eu sunt in presa din martie ’90 si inca nu stiu sa folosesc asemenea cuvinte grandioase si pline de elan patriotic. E trist ce spun ei, insa, si pe buna dreptate. Sa le arunci in aer viitorul chiar ca este un gest impardonabil din partea celor aflati acum la putere. Copii, comunicatul e scris de voi la dictarea lui Badita? Dar, prin ce spun ei, eu inteleg ca se refera la viitorul lor afara din tara, caci toti se scolesc aici numai cat sa plece in strainatate. In ultimii sase ani nu am auzit alta opinie de la eminentii astia care populeaza in exces Centrul Vechi, la trei pe o bere, dar si trenurile care ii transporta in regim de asistati social, din prostia lui Dragnea. Oricum, ne anunta ei, vad un viitor sumbru pentru Romania, prin distrugerea sistemului juridic si a legislatiei in materie. Or asa ceva nu se poate, ei vor sa munceasca in Romania! Deja ma simt emotionat la motivele astea invatate pe de rost la intrunirile sorosiste. Deja se simte manipularea, mai ales ca ne anunta ca ies in strada si nu mai intra in case decat atunci cand majoritatea parlamentara isi va retrage proiectele. Pe cuvantul vostru ca stati in strada de Craciun si de Anul Nou? Si in sesiunea de examene? Bine, hai pa!

author avatar
Valentin Boeru
739 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger