Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Studentii au calatorit de 11 milioane in primele 20 de zile de gratuitate

Studentii au calatorit de 11 milioane in primele 20 de zile de gratuitate

Autor:

CFR Calatori a emis studentilor, in primele 20 de zile din februarie 2017, peste 240.000 de bilete gratuite si mai mult de 3.000 de abonamente lunare, valoarea de decont a acestor calatorii depasind 10,8 milioane de lei.

 

calatori tren 1a Studentii au calatorit de 11 milioane in primele 20 de zile de gratuitateIn comparatie, in intervalul 1 — 19 februarie 2016, studentilor le-au fost emise peste 132.000 de bilete cu reducere si peste 250 abonamente. Potrivit sursei citate, in perioada mentionata, gradul de ocupare a trenurilor, la clasa a 2-a, a crescut in medie cu 20%. In unele zile (de exemplu in weekend-uri), la anumite trenuri (dinspre Bucuresti catre Valea Prahovei, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Iasi, Buzau, Timisoara si retur, unde este afluenta mai mare de calatori), gradul de ocupare este si de peste 100%, acest lucru presupunand emiterea biletelor “fara loc”, in limita maxima admisa pe vagon.

“In prezent, CFR Calatori ia toate masurile pentru a acoperi solicitarile de transport ale pasagerilor. In primele 20 de zile, capacitatea de transport a fost suplimentata in fiecare zi de week-end (vineri, sambata, duminica), cu un numar de la 30 pana la 80 vagoane”, a precizat compania. CFR Calatori recomanda studentilor achizitionarea din timp a biletelor gratuite de tren, in vederea evitarii unor situatii neplacute.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!