AcasăNewsStudenti raniti de turturii de pe cladirea Universitatii Bucuresti

Studenti raniti de turturii de pe cladirea Universitatii Bucuresti

Opt studenti ai Universitatii Bucuresti au ajuns, duminica, la spital dupa ce au fost loviti de turturii cazuti de pe cladirea Universitatii Bucuresti.

Balul accidentarilor a fost deschis de Andrei Niculae, student in anul I la Universitatea Bucuresti. Tanarul a sustinut un examen in amfiteatrul Facultatii de Chimie si, dupa ce a terminat lucru, la iesirea din institutie a fost lovit de bucati mari de gheata cazute de pe acoperis.

Conform evz.ro, tanarul a fost lovit la cap si la spate si a fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar, unde i s-au facut mai multe radiografii si a primit ingrijiri medicale.

Alti 5-6 studenti au ajuns si ei la spital, pentru a primi ingrijiri medicale, dupa ce au fost loviti de turturii in gangul dintre cladiri. Acestia au fost obligati sa o ia prin gang pentru ca intrarile principale erau inchise.

Nu in ultimul rand, o tanara din anul III a fost si ea ranita la spate cand se pregatea sa intre in sediul Universitatii pentru a participa la un examen.

Acuzati de neglijenta, reprezentantii Universitatii Bucuresti dau vina pe cabluri, sustinand ca acestea i-au impiedicat si problema turturilor care pot cadea in curtea interioara. De asemenea, reprezentantii Universitatii Bucuresti sustin ca zona era marcata cu franghii rosii si semnul „Atentie, cad turturi!”.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger