Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Studenti de la Academia Militara, raniti de un dispozitiv pirotehnic

Studenti de la Academia Militara, raniti de un dispozitiv pirotehnic

Autor:

Emotii pentru mai multi studenti ai Academiei Tehnice Militare. Cinci dintre ei au ajuns pe mana medicilor, dupa ce au avut de suferit in urma unui incident produs chiar in incinta institutiei in care tinerii erau la un curs.

 

1517441 519033561591653 9110050997450957350 n salvare 350x216 Studenti de la Academia Militara, raniti de un dispozitiv pirotehnicPrima ipoteza luata in calcul ar fi cea a unei explozii accidentale a unei granade. Cazul a fost confirmat din directia Ministerului Apararii, care informeaza ca au fost cinci studenti raniti de “declansarea accidentala a unui dispozitiv pirotehnic, in timp ce sustineau colocviul la specialitatea Sisteme de armament”.

Ca urmare a acestei situatii, unul dintre studenti a ajuns la Spitalul Militar “Carol Davila”, unde a fost si internat, la Sectia Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva, si supus unui tratament de specialitate. Aceeasi sursa mentioneaza ca “starea studentului ranit este stabila”. Tanarul e singurul care a ramas internat, colegii sai fiind tratati in regim ambulatoriu. Mentiuni despre starea lor de sanatate nu au fost facute, dar se presupune ca nu au siferit leziuni severe, de vreme ce nu au fost internati.

Dupa cum era de asteptat, cazul se afla in atentia unei comisii de ancheta, for care urmeaza sa faca o serie de cercetari si sa scoata la lumina conditiile in care s-a produs deflagratia.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!