AcasăNewsStroe catre CNADNR: Cand trimiteti freza la Vaslui? S-a cerut de o...

Stroe catre CNADNR: Cand trimiteti freza la Vaslui? S-a cerut de o saptamana!

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, cere politiei sa nu aiba niciun fel de mila fata de soferii care nu respecta indicatiile. De semenea ministrul s-a aratat nemultumit ca CNADR nu a actionat asa cum trebuie in localitatile cu probleme cauzate de viscol.

Radu Stroe a recomandat si blocarea anticipata a anumitor artere pentru a evita problemele.
”As vrea sa va spun urmatorul lucru: pentru etapa urmatoare, politia rutiera va trebui in continuare sa actioneze preventiv in conditiile in care se impune sa se continue blocajul anticipat spre a nu se putea intampla ramanerea in zapada a unor autoturisme, oameni, salvari etc. Cerem politiei rutiere, Inspectoratului General al Politiei, sa nu aiba niciun fel de mila. Totusi un lucru bun putem sa semnalam, faptul ca din 1.329 de sanctiuni, una singura a fost pentru lipsa anvelopelor de iarna”, a spus Stroe in cadrul Comandamentului de Iarna.

In privinta CNADR, ministrul de Interne s-a aratat nemultumit ca autoritatile nu au luat legatura cu edilii din Vaslui si ca nu au trimis freza pe care prefectul vasluian a cerut-o inca de acum o saptamana

”Pe de alta parte, CNADR… S-a discutat la Vaslui – de o saptamana exista cerere din partea prefectului si nu s-a trimis o freza acolo. Am vorbit de dimineata cu directorul general Pop, domnule trimiteti freza acolo! Sper ca puteti vorbi la telefon sa ne comunicati daca s-a intamplat treaba asta sau daca cei de la Vaslui au fost informati ca va veni freza. Pentru ca, de asemenea, Buzaul si Braila si zona aceasta de curbura va trebui foarte bine amenjata, domnii de la CNADR, cu utilajele necesare, cu materialul antiderapant”, a precizat Stroe.

Totodata, Radu Stroe a criticat si interventia Ministerului Energiei in gestionarea problemelor din tara: ”Atentie, Ministerul Energiei, pentru ca s-ar putea sa avem probleme chiar mai mari decat doar intreruperea curentului. Stiu eu, stalpi de inalta tensiune si asa mai departe. Va rog eu! O sa ne ocupam de treaba asta. Vedeti ca zapada este destul de mititica pana la aceasta ora, ma refer la centimetri, 16, 17, 10, 20 in diverse zone. Nu stim cum va fi in perioada urmatoare. S-ar putea sa fie mai mult, s-ar putea sa la fel ori mai putin”.

author avatar
Alina Costache
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger