AcasăNewsStrauss-Kahn e in arest la vila. Are spa, home cinema, sauna si...

Strauss-Kahn e in arest la vila. Are spa, home cinema, sauna si costa 50.000 de dolari pe luna!

Dominique Strauss-Kahn s-a mutat in  cea mai scumpa vila din Tribeca, New York, care costa 50.000 de dolari pe luna.

Fiindca se plictisea, DSK s-a mutat intr-o vila de fite din New York, cu spa si bar generos

Cameron Diaz pusese ochii pe aceasta vila din Strada Franklin, dar era, totusi, prea scumpa. Intrebati de ce aceasta mutare, avocatii apararii au spus ca DSK se plictisea in apartamentul din Manhattan! Vila de doua etaje e dotata cu home cinema, un bar somptuos, sala de gimnastica si spa. Mutarea lui DSK in vila de lux a incins spiritele, mai ales ca se discuta daca el isi merita pensia de 225.000 de euro si un capital compensatoriu de 223.000 de euro de la FMI. Parlamentarii americani cred ca nu!

Sotia e cu lovelele

Anne Sinclair, sotia lui DSK, este milionara in euro a familiei, ca nepoata a unui comerciant de arta renumit

Chiar si in Franta s-au iscat dispute cu privire la averea sa. Din nou. Opinia publica franceza iarta politicienilor sai toate scandalurile legate de sex, dar niciodata pe cele legate de avere. Mai ales cand e vorba de politicieni de stanga. DSK este fiul unui influent mason din Marele Orient. Dinspre mama, se trage dintr-o familie bogata de evrei din Tunisia. Insa cariera de profesor la Universitatea din Nancy si cea de politician de stanga nu l-a umplut de bani. Doar din 2007 a prins cheag, ca sef al FMI. Salariul era de 350.000 de euro anual,  un fond de 75.000 de dolari pe care nu trebuia sa-i justifice, plus premieri. Sotia lui DSK, Anne Sinclair, este bogatasa, fiind nepoata lui Paul Rosenberg, celebru comerciant de arta. Numai tablourile mostenite se ridica la cateva zeci de milioane de euro. Proprietatile imobiliare din Paris, Washington si Marrakech au fost achizitionate de Anne, cu peste sapte milioane de dolari.

Preferata la sefia FMI in ancheta

Ministrul francez de Finante, Christine Lagarde (medalion), creditata cu sanse reale de a-i succeda lui Dominique Strauss-Kahn la sefia FMI, este anchetata de Curtea de Casatie din Paris pentru acuzatia de abuz de autoritate. Ca ministru de Finante, ea a transferat un proces intre statul francez si magnatul Bernard Tapie unei curti de arbitraj, care l-a despagubit pe Tapie cu 285 de milioane de euro. La atat a fost evaluata frauda pe care ar fi suferit-o cand a vandut compania Adidas, in 1993! Tapie e cunoscut ca un sponsor generous al partidului lui Sarkozy.

author avatar
Adina Mutar
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger