Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sticla de rom de 100.000 de euro!

Sticla de rom de 100.000 de euro!

Autor:

La o licitatie din Paris a fost cumparata cea mai scumpa sticla de rom din lume. Cum poti sa dai 100.000 de euro pentru o sticla cu bautura?

 

la bouteille de rhum la plus chere du monde vendue 100 000 euros Sticla de rom de 100.000 de euro!Ei bine, obiectul este special, rezultatul unui parteneriat dintre faimosul producator de rom Clement, din Martinica, si casa de  bijuterii Phillipe Tournaire, din Place Vendome, desi Gregoire Gueden, directorul Clement si-a pus, la inceput, intrebarea daca exista “suficienti nebuni” sa cumpere asa ceva.

Sticla este turnata in cristal Bacara(numele provine de la o manufactura aflata in localitatea franceza Baccarat), iar dopul cantareste 200 de grame de aur de 18 K, la care s-au adaugat 4 diamante. Cumparatorul, un italian al carui nume nu a fost dezvaluit, a primit “la pachet” o alta sticla de rom Clement, productie 1966, dintr-o serie de 40 de exmplare, care nu a mai fost comercializata niciodata. Atat casa Tournaire, cat si fabricantul de rom au donat din suma obtinuta, cate 7500 de euro, unei fundatii umanitare. Romul Clement este produs, din 1923, in insula Martinica, din arhipelagul Antilelor, aflata sub administratie franceza.


1 Comentariu la Sticla de rom de 100.000 de euro!

  1. costica

    Oferta senzationala: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:
    pacurarucostica1963@gmail com

    http://bit.ly/29ypMJN


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!