AcasăNewsȘtiai că un șemineu pe lemne nu se demodează niciodată? Află de...

Știai că un șemineu pe lemne nu se demodează niciodată? Află de unde să îl cumperi

Ti-ai dorit să faci o schimbare în locuința ta și ai plecat de la premiza că rezultatul trebuie să fie unul de durată? Ei bine, toți avem aceeași idee, până în momentul în care, la o distanță de câțiva ani, ne dorim să facem o schimbare (și asta pentru că, deseori, stilul se schimbă și ne dorim să avem o casă în tendințe). Totuși, această strategie nu se aplică pentru stilurile și amenajările de interior care se regăsesc de ani de zile în locuințe diverse și nu încetează să ne bucure visual O serie din aceste reușite se bazează pe mici trucuri pe care designerii de interior le cunosc și le aplică în feluri și stiluri diverse. Un semineu pe lemne se încadrează și el în această categorie.

Cine alege să își monteze un semineu pe lemne în locuință poate fi sigur că a făcut o investiție pe viață! Un șemineu executat corespunzător reprezintă o investiție pe termen lung de care se pot bucura și generațiile viitoare. O conditie pentru aceasta este folosirea unui focar de fontă de înaltă calitate la construirea șemineului, o piesă trainică, care odată montată nu mai implică alte investiții. Apariția șemineelor moderne a dus la integrarea lor în orice tip de locuință. Și asta, tocmai pentru a satisfice dorințele clienților de a reuși să realizeze interioare unice, care să fie mereu în tendințe. Șemineele modern cu lemne sunt perfect funcționale și pe lângă faptul că vă înfrumusețează locuința vă vor asigura și o căldură plăcută pe timpul iernii.

Astăzi oferta de șeminee este foartevastă, astfel că producătorii tind spre forme din în ce în ce mai extravagante,lăsând în urmă rolul principal al şemineului şi modelele clasice consacrateşi bine definite în timp. Astăzi avem pe piață șeminee care se încastrează în perete, care pot fi montate în baie sau îndormitor, șeminee cu bioetanol, care sunt extrem de elegante și care nu au nevoie de un coș de fum.

Alege șemineu de calitate de la PEFOC.ro și ai garanția că ai ales siguranță!

Siguranța unui șemineu este întotdeauna sumă a mai multor factori. Primul aspect este legat de alegerea focarului: un focar eficient, sigur şi bine construit reprezintă baza unei funcţionari corecte. Este important ca de un șemineu să se ocupe un specialist în domeniu, și nu vecinul care știe să pună și gresie. Asta dacă vă doriți calitate și siguranță, dar și garanția că șemineul va fi functional pentru mai multe generații. În al doilea rând, trebuie făcută cu maximă atenţia corelarea între tipologia focarului şi cea a coşului de fum, astfel încât calcularea acestuia să fie făcută correct şi fără compromisuri.

Și nu în ultimul rând, e important să se înţeleagă că nu există un „şemineu bun pentru toţi” sau un șemineu care să fie la fel pentru toată lumea, astfel încât oricare dintre ele se personalizează funcţie de locul de amplasare, de poziţia faţă de coşul de fum, de tipo-dimensiunea casei, de rolul termic şi estetic dorit de fiecare.

Concluzionând, șemineul trebuie ales astfel încâts ă fie plăcut estetic, să conţină un focar adaptat la îmbrăcămintea exterioară şi să fie racordat la un coş de fum sigur şi eficient. Este bine să vă adresaţi firmei specializate în domeniu, PEFOC.ro, care poate asigura consiliere tehnică de specialitate gratuită şi care poate asigura corelarea dintre şemineu, focar şi coşul de fum. Evitaţi construcţia „pe bucăţi” sau ”pe rând” cu firme diferite întrucât în cele mai multe cazuria par probleme care nu pot fi rezolvate ulterior.

Acum că știi ce element îți lipsește din locuință și mai știi și că nu se va demoda niciodată și se va intergra oricând perfect în casă, apelează la PEFOC.ro. Poți pune PEFOC șemineu din gama variată de șeminee pe lemne, termoșeminee, soba pe lemne modernă, șeminee electrice sau bioșeminee. Dacă vrei un coș de fum de calitate superioară sau o usa semineu rezistentă întimp, apelează cu încredere tot la PEFOC.ro, specialistul tău în șeminee!

author avatar
National
711 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger