AcasăNewsSteve Jobs - Omagiul Apple la un an de la moartea cofondatorului...

Steve Jobs – Omagiul Apple la un an de la moartea cofondatorului companiei -VIDEO

Steve Jobs

Steve Jobs, cofondatorul si omul care a construit pas cu pas succesul companiei Apple, a murit in urma cu un an. In semn de omagiu, fostii sai colaboratori au realizat un film in care amintesc lumii intregi cine a fost Jobs.

Steve Jobs

Americanul a pus bazele Apple in 1976, impreuna cu prietenul sau Steve Wozniak. In timp, compania a devenit unul dintre cele mai importante nume din industria tehnologiei si a comunicatiilor. Dupa ani intregi in care s-a dedicat exclusiv muncii sale, Steve Jobs a aflat ca are cancer pancreatic si, in ciuda tratamentelor pe care le-a urmat, a pierdut lupta cu boala. A murit anul trecut, in octombrie, la doar 56 de ani.

Fostii colegi de la Apple comemoreaza un an de la disparitia lui Steve Jobs printr-un filmulet emotionant, ce cuprinde momente din viata cofondatorului companiei. „Avem marea onoare, dar si responsabilitatea de a duce mai departe mostenirea lasata de Steve. Sunt foarte mandru de munca noastra (…) e un omagiu adus memoriei lui Steve si principiilor sale”, a declarat Tim Cook, actualul director general al companiei Apple.

VEZI AICI OMAGIUL APPLE PENTRU STEVE JOBS, postat pe site-ul companiei.

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger