AcasăNewsStéfère, bijuteriile spectaculoase ale Corinei Mihăilă Larpin

Stéfère, bijuteriile spectaculoase ale Corinei Mihăilă Larpin

Bijuteriile Casei Stéfère Jewelry au stralucit si in acest an pe covorul rosu al Galei Globurilor de Aur, unde numeroase vedete de nivel mondial au ales sa poarte aceste minunate creatii.

Pentru cine nu stie deja, designer, dar si fondator al prestigioasei firme este romanca Corina Mihaila Larpin. De fapt, Corina este un personaj binecunoscut in high-life-ul romanesc, pentru ca ea este cea care a adus pentru prima oara in tara Fashion TV – Cafe, la inceputul anilor 2000.  Intr-un timp relativ scurt, Corina Mihaila a reusit marea performanta de a aseza firma Stéfère printre primele locuri in lumea pretentioasa a bijuteriilor. Bijuteriile Corinei sunt prezente in marile magazine din intreaga lume, incepand cu Saks Fifth Avenue sau ECJ Luxe din Miami, Lane Crawford din Hong Kong sau in vestitele Moda Operandi si Jewel Street.

Madonna, Adele, Pink, Victoria Beckham si  Khloe Kardashian au fost deja cucerite de bijuteriile Corinei Larpin, nesfiindu-se sa le poarte la multe din aparitiile lor pe covorul rosu sau in pictorialele marilor reviste de moda. Anul trecut, la Premiile Oscar, Corina si Stéfère Jewelry au fost alese de marea majoritate a vedetelor ca sa le dea stralucirea necesara acestui eveniment urias.

Suntem convinsi ca si la decernarea Premiilor Oscar din acest an, Corina si minunatele sale creatii vor fi la fel de cautate de marile vedete care vor purta apreciatele bijuterii. Go, girl!

author avatar
Andrei Coman
1.180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger