AcasăNewsStefanescu, inaintea CEx-ului PSD: Nu credeam ca o sa ajung in aceasta...

Stefanescu, inaintea CEx-ului PSD: Nu credeam ca o sa ajung in aceasta situatie dupa atatia ani 

Codrin Stefanescu

Pana sa ajunga sa participe la sedinta Comitetului Executiv National si sa vada, practic, daca ii va fi validata candidatura pentru functia de secretar general, pentru care aspira, dupa ce actualul post, cel de secretar general-adjunct, nu mai e pus la bataie la Congresul de maine, Codrin Stefanescu a dat de inteles ca mizeaza pe latura emotionala, in speta pe amintirile adunate, de-a lungul anilor, de marea familie social-democrata din care face parte.

“Sper si eu (…) sa gasim calea amintirilor (…) sper ca astazi sa gasim aceasta solutie colegiala, prieteneasca, de camarazi (…) si sa ne amintim de tot – si ca am fost la zilele noastre de nastere, in campanii, la botezuri (…) langa colegii nostri cand au avut de suferit in vanatoarea asta. Daca toate astea se pot sterge cu buretele, e grav”, a sustinut Stefanescu.

Mai mult, referindu-se, o data in plus la intentia sa de a candida pentru o noua funtie in cadrul conducerii PSD, actualul secretar general -adjunct al formatiunii s-a aratat dezamagit de ipostaza in care se afla. “Nu credeam ca o sa ajung in aceasta situatie dupa atatia ani de zile (…) sa nu reusesc sa-mi depun candidatura pentru ca regulamentul prevede niste norme noi”, a invocat Stefanescu.

author avatar
Cristina Stefan
538 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger