AcasăNewsStefanescu: Firea vrea sa fie exclusa din partid. Nu o dam afara

Stefanescu: Firea vrea sa fie exclusa din partid. Nu o dam afara

Fostul secretar general adjunct al PSD vede remanieri . 40 de grade. Recomandat cu gheata

Pe fondul recent incheiatei sedinte a conducerii social-democrate, dar si a mesajului de ultima ora postat de Gabriela Firea pe o retea de socializare, dupa Comitetul Executiv (CEx) al PSD, secretarul general interimar al formatiunii a facut o serie de referiri la primarul Capitalei.

„Doamna Firea vrea sa fie exclusa din partid si (…) sa gaseasca motive prin care sa enerveze colegii din CEx s-o dea afara. N-o dam afara”, a sustinut Codrin Stefanescu, in urma cu scurta vreme.

Mai mult, social-demoratul a mutat apoi discutia catre asteptarile pe care considera ca le au locuitorii Capitalei de la edilul general. „Ea are niste indatoriri”, a insistat Stefanescu, amintind, intre altele, de aglomeratia din oras. „Bucurestenii asteapta inca lucrurile astea minunate sa se produca. (…) In orice caz, noi n-o excludem pe Gabriela Firea din partid”, a conchis Codrin Stefanescu, intr-o interventie telefonica la Antena3.

Declaratiile au venit dupa ce Gabriela Firea a postat, duminica dupa-amiaza, un scurt mesaj pe o retea de socializare, cu trimitere la situatia din partidul condus de Liviu Dragnea. Iata-l:

author avatar
Cristina Stefan
185 afisari

1 COMENTARIU

  1. Firea pt. Bucuresti nu a facut nimic ! Da bani la CSM Buc. Handbal feminin unde nu joaca nici o romanca.Doua sint rezerve!.A aglomerat circulatia aproape blocind-o pe centru facind piste de biciclisti (care si o injura permanent!).Nu a facut NIMIC din ce a promis in campanie! A facut cadouri ochelari,biciclete si excursii in Grecia pensionarilor sperind ca si ia cumparat- peste 30 milioane de euro!Pe panselute-80 mil.euro !.Acu vazind ca se apropie alegerile prezidentiale se viseaza presedinta! Incearca sa-i arunce in carca lu’ Dragnea toate nerealizarile ei ca sa iasa basma curata in faatza electoratului..!Crede ca romanii sunt prosti si manipulabili!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger