AcasăNewsStefan Pavel, fostul campion national de atletism, a incetat din viata. Organele...

Stefan Pavel, fostul campion national de atletism, a incetat din viata. Organele ii vor fi donate!

Dupa circa doua saptamani in care a fost in coma, Stefan Pavel, fostul campion national de atletism, a incetat din viata, vineri dimineata.

Pavel a suferit numeroase leziuni dupa ce a fost implicat intr-un scandal izbucnit intr-un restaurant din Iasi. Stefan Pavel (29 de ani) s-a luat la harta cu un individ pe care il cunoscuse in Marea Britanie.

Conflictul a degenerat, cei doi s-au luat la bataie in fata localului, iar agresorul l-a lovit cu pumnul in plina figura. Fostul atlet, aflat si in stare de ebrietate, s-a dezechilibrat si a cazut pe spate, lovindu-se cu capul de asfalt.

Transportat de urgenta la spital, Stefan Pavel nu si-a mai revenit din coma, iar vineri dimineata, dupa doua zile de discutii, rudele fostului sportiv au acceptat, in cele din urma, ca Stefan Pavel sa fie deconectat de la aparatele care-l mai tineau in viata.

Conform bzi.ro, organele lui Stefan Pavel vor fi donate. Totusi, vor fi prelevati doar rinichii si tesuturile, celelalte organe fiind mult prea afectate. Unul dintre rinichi va ajunge la Bucuresti, iar celalalt la Spitalul Parhon din Iasi.

author avatar
Cristi Ionita
1.708 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger