AcasăNewsStefan Hrusca, "La mijlocu' cerului". Concert de Craciun la Sala Palatului -...

Stefan Hrusca, „La mijlocu’ cerului”. Concert de Craciun la Sala Palatului – VIDEO

Stefan Hrusca vesteste si in acest an, in decembrie, apropierea Sarbatorii Craciunului, printr-un concert de exceptie, la Sala Palatului din Bucuresti. Sunteti invitati sa ascultati cunoscutele colinde interpretate de artist si cele mai noi cantece ale sale, de pe albumul  „La mijlocu’ cerului”.

Stefan Hrusca va veni din nou in Romania, in preajma Craciunului. Are intalnire cu publicul sau drag, ca in fiecare an, pe 20 decembrie. „Concertul de Craciun nu este un concert oarecare. Este o legatura sufleteasca si spirituala care se naste prin colind intre mine si public, deoarece colindul este un cantec de stare, pe care nu poti sa-l canti oriunde, oricand si oricum. Eu nu doar cant, eu simt fiecare colind”, spune Hrusca.

Surpriza pe care artistul le-o pregateste iubitorilor muzicii sale si al cantecelor specifice sarbatorilor de iarna este prezenta, in calitate de invitati speciali, a interpretilor „Madrigal”, Corul National de Camera ce inregistra, in premiera, in 1968, primul disc romanesc de colinde.

[youtube]dnjpfyIQlWw[/youtube]

Pe 20 decembrie 2012, spectatorii care vor veni la concertul lui Stefan Hrusca vor regasi in spectacolul de la Sala Palatului, pe langa colindele indragite de ascultatorii de toate varstele, si compozitii de pe noul album al artistului roman stabilit in Canada, intitulat „La mijlocu’ cerului”.

Concertul de la Sala Palatului va incepe la 19.30. Biletele la spectacol  se gasesc deja la casa Salii Palatului, in oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro, dar si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro si in magazinele partenere, si au urmatoarele preturi: categoria VIP – 200 de lei, categoria I – 150 de lei, categoria a II-a: 100 de lei, categoria a III-a: 50 de lei.

[youtube]AB2NgOb2mxk[/youtube]

438 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger