AcasăNewsStefan Banica, mesaj emotionant! “Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”

Stefan Banica, mesaj emotionant! “Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”

Luni seara, s-a stins o stea din lumea cinematogafiei – regizorul Geo Saizescu a murit la aproape 81 de ani. Trecerea in nefiinta a celui care a fost si scenarist, dar si actor este regretata de oamenii care i-au urmarit filmele.

Printre acestia se numara si Stefan Banica. Cantaretul a vrut sa-i aduca un ultim omagiu maestrului Geo Saizescu, motiv pentru care a scris cateva cuvinte emotionante pe pagina sa de Facebook.

“Ultima oara ne-am intalnit in cadrul unei gale, acum trei luni, unde Geo Saizescu a fost premiat pentru intreaga activitate, premiu pe care il merita cu prisosinta. Am lucrat impreuna in anii 88-89, timp de doi ani, aproape zi de zi, la un serial tv, care se numea „Calatorie de neuitat”. Un om cu haz, un om inventiv, care ne-a lasat mostenire filme ce-au incantat generatii intregi, numai daca as enumera „Pacala” sau „Asta-seara dansam in familie”, filme care raman in istoria cinematografiei romanesti! Nenea Geo, Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, a scris Stefan Banica. Cantaretul a postat si o fotografie cu regretatul regizor roman.

FOTO: Facebook Stefan Banica.

author avatar
Anca Murgoci
673 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger