AcasăNewsSteaua Bucuresti se intoarce, cu Marius Lacatus antrenor

Steaua Bucuresti se intoarce, cu Marius Lacatus antrenor

Gigi Becali o sa faca spume

Asa cum promisese, conducerea Clubului Sportiv al Armatei si-a reinfiintat echipa de fotbal si l-a numit in mod oficial pe Marius Lacatus in functia de antrenor coordonator.

Gigi Becali o sa faca spume

Echipa va evolua sub numele „Steaua Bucuresti” si sub sigla inregistrata la OSIM cu numarul 130904, atribuita definitiv CSA Steaua Bucuresti prin Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie nr. 3425 din 3 decembrie 2014. Contractul de colaborare perfectat in data de 12 decembrie prevede o strategie de dezvoltare integrata pe urmatorii cinci ani, care include infiintarea unei echipe de fotbal la nivel de seniori si inscrierea acesteia in liga a IV-a, incepand cu sezonul competitional 2017-2018. Astfel, echipa Armatei va juca din sezonul viitor in Liga a 4-a si planuieste ca in sezonul 2020 – 2021 sa ajunga in prima liga, acolo unde se poate duela cu Steaua lui Gigi Becali. Echipa se va numi „Steaua Bucuresti” si va folosi vechea emblema a Stelei din Liga 1. Noul director tehnic al sectiei de fotbal va fi prezentat de catre conducerea CSA „Steaua Bucuresti”, miercuri, 14 decembrie, in cadrul unui eveniment organizat la sediul clubului, incepand cu ora 11.00.

Marius Lacatus a cucerit impreuna cu Steaua Armatei Cupa Campionilor Europeni – in 1986, Super Cupa Europei – in 1987, 10 titluri de campion si sapte Cupe al Romaniei.

author avatar
Catalin Dumitrescu
987 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lacatus este un om ambitios,!Cine l ar putea uita??Din suflet ii doresc toate cele bune!Clubul Steaua ,poate ar trebui sa faca public ,un cont bancar,in care orice om sa poata depune-sponsoriza acest club!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger