AcasăNewsSTB: Abonamente gratuite pentru elevii care invata in Capitala, de saptamana viitoare

STB: Abonamente gratuite pentru elevii care invata in Capitala, de saptamana viitoare

Peste doar cateva zile, Societatea de Transport Public Bucuresti va incepe emiterea/ incarcarea de abonamente gratuite pentru elevii care invata in Capitala.

Mai exact, eliberarea abonamentelor reduse 100% se va face incepand data de 11 februarie 2019, la centrele emitente din Capitala. Scolarii sau parintii elevilor care vor sa beneficieze de aceasta facilitate trebuie sa mearga la centrele de emitere si incarcare de carduri STB cu un carnet de elev „vizat pe anul in curs, care va avea inscris pe prima fila codul numeric personal al elevului, precum si cartea de identitate – in cazul elevilor cu varsta de peste 14 ani – cu evidentierea domiciliului stabil sau provizoriu”, anunta reprezentantii Societatii.

In cazul elevilor inscrisi in clase pregatitoare si a celor care nu au implinit inca 14 ani, sa aiba eliberata o carte de identitate, abonamentele gratuite se elibereaza „in baza adeverintei doveditoare/ carnetului de elev, cu stampila unitatii de invatamant acreditate/ autorizate pentru anul in curs si copie dupa certificatul de nastere”.

Gratuitatea se aplica elevilor care invata la o unitate de invatamant din Bucuresti, indiferent de domiciliu si indiferent de forma -curs de zi, frecventa redusa. Eimportant de avut in vedere ca Abonamentele cu reducere/ gratuitate nu sunt valabile pe liniile expres si pe liniile speciale, din cate anunta STB.

408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger