Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » ”Statul paralel” a facut ochi in 1990

”Statul paralel” a facut ochi in 1990

Autor:

Chiar daca adversarii lui Dragnea refuza sa creada in existenta ”statului paralel”, adevarul este ca o structura paralela paraziteaza Romania inca din zorii postdecembristi.

 

stat paralel ”Statul paralel” a facut ochi in 1990

O structura paralela statului roman exista, politicieni credibili si capabili sa o destrame – nu

Readucerea dosarelor Mineriadei in actualitate scoate la iveala nu numai implicarea gastii politice conduse de Ion Iliescu in represiunea romanilor care au refuzat sa se inchine FSN-ului post PCR-ist ci si prestatia complet ilegala a procurorilor care au deschis in 1990 sute de dosare pe numele victimelor batute, schingiuite si violate de mineri si securisti la Mineriada din iunie. Procurori care au fost gasiti vinovati chiar de organisme de control din interiorul Justitiei, dar nici macar nu figureaza in randul acuzatilor si asta desi in dosare exista si acum documente care ii incrimineaza. Dimpotriva, acesti magistrati au continuat sa profeseze linistiti, desi erau santajabili cap-coada. Fapt care naste si suspiciunea de-a dreptul rezonabila ca au fost cu adevarat santajati, dat fiind felul in care a evoluat Justitia. Iar cum balta magistratilor avea suficient peste dupa Revolutie si mineriade, putem suspecta, tot pe deplin rezonabil, ca ”statul paralel” functiona al dracului de bine si inainte de a fi (re)organizat pe baze moderne de cuplul Coldea – Maior si bagat in cristelnita de Traian Basescu. Povestea este ca re-reorganizarea lui de catre trupa Dragnea este de fapt doar o traducere a zicalei ”la vremuri noi, tot noi”. Si asta pentru ca procurorii care au calcat odinioara oameni si legi in picioare sunt astazi tot procurori – sau poate chiar judecatori unii – iar politicienii care se dau acum de ceasul mortii sa omoare ”statul paralel” sunt cei care au baut brudersaft cu el in toti acesti ani, in diverse vile secrete botezate ”K” si ”T”.


2 comentarii to ”Statul paralel” a facut ochi in 1990

  1. Magda

    Bravo! Corect! Așa a fost! Trebuie dezbrăcat în pielea goală Statul Paralel și pus să plătească pentru comanda dublă! De altfel, consecințele băgării nasului paralel în treburile Statului, a adus România în stadiul mizerabil care este ACUM!

  2. Magda

    Spunea aseară fostul ofițer SRI – Daniel Dragomir, la B1TV lucruri interesante despre modul cum au acționat unii din SRI împreună cu politicienii, spunând mereu NU României atunci când trebuia să pluseze în interesul ei, NU ÎMPOTRIVA EI cum NE-AU OBIȘNUIT ”ALEȘII” din ministere (cel al Justiției care-a judecat la două capete, dar și a celor de la Finanțe care se cred stăpâni peste toate ministerele, înfruntând chiar și prim-ministru…), la ordinul lui Coldea și-a altor imbecili din servicii plătiți BINE pentru TRĂDARE, ANTI-ROMÂNISM, ANTI-NAȚIONALISM!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!