AcasăNewsStatul nu va plati despagubiri in cazul Colectiv

Statul nu va plati despagubiri in cazul Colectiv

Desi avocatii unora dintre victimele dramei din clubul aflat in sectorul 4 ar fi vrut ca doua ministere – in speta cel al Sanatatii si al Finantelor – sa fie introduse ca parti in procesul „Colectiv”, cererea lor nu si-a gasit aprobare din directia magistratilor Judecatoriei Sectorului 4.

La termenul de miercuri, judecatorii au respins, asadar, solicitarea venita atat din partea unor victime ale tragediei, cat si a unor rude ale „ingerilor de la Colectiv” -cum au fost numiti tinerii care au pierit ca urmare a incendiului devastator din 30 octombrie 2015 – de a face cele doua ministere „parti responsabile civilmente” in acest dosar, ceea ce ar fi insemnat ca, in cazul in care instanta ar fi decis o condamnare in aceasta speta, MS si MFP ar fi platit despagubiri. Cum hotararea e data in prima instanta, decizia nu e definitiva.

In alta ordine de idei, tot la termenul de miercuri judecatorii au dispus – tot in prima instanta- conexarea dosarului in care sunt acuzati cei trei actionari ai localului cu cel in care este judecat, la Tribunalul Bucuresti, fostul primar de sector, Cristian Popescu.

sursa foto: Facebook

176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger