AcasăNews”Starurile” Revolutiei, la mila lui Iohannis

”Starurile” Revolutiei, la mila lui Iohannis

Decizia Parchetului General a sters zambetul lui Ion Iliescu si l-a bagat in ceata pe Petre Roman

Redeschiderea dosarului Revolutiei este cu ghinion nu numai pentru primul revolutionar al tarii, Ion Iliescu, ci si pentru credinciosul sau adjunct de la aceea data, Petre Roman.

Decizia Parchetului General a sters zambetul lui Ion Iliescu si l a bagat in ceata pe Petre Roman

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, recte procurorul republicii Augustin Lazar, a cerut, ieri, avizul lui Klaus Iohannis in vederea inceperea urmaririi penale contra fostului presedinte Ion Iliescu si contra lui Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu – respectiv primul premier postdecembrist si vicepremierul sau. Toti trei sunt acuzati de ”savarsirea infractiunii contra umanitatii” dupa data de 22 decembrie 1989, sau altfel spus procurorii arunca in carca lor responsabilitatea pentru mortile inregistratate dupa fuga cuplului Ceausescu. De remarcat este si ca cei trei inculpati de marca figureaza la loc de cinste si pe lista acuzatilor din dosarul ”Mineriada”, fapt care confirma ca s-a ingrosat gluma pentru gruparea acuzata, de multi romani, ca ”a furat” Revolutia din decembrie 1989.Singurul care a reactionat, ieri, dupa anuntul facut de Parchetul General a fost Petre Roman. Care s-a declarat a fi absolut ”revoltat” de decizia luata de procurorul general Augustin Lazar, respectiv de schimbarea calitatii sale de martor in dosarul Revolutiei in aceea de inculpat. Uluit de ”aceasta chestiune”, Roman sustine ca cererea de urmarire penala este ”pur si simplu absurda” in cazul sau din moment ce el era sa-si piarda viata la baricada si in plus era ”un nimeni” in primele zile dupa 22 decembrie fiind numit premier de abia in data de 27 decembrie.

Noul sef al Institutului Revolutiei, inculpat in dosarul Revolutiei!

Inculpat pana ieri doar in dosarul Mineriada, Gelu Voican Voiculescu este acuzat acum si in dosarul Revolutiei – si tot pentru comiterea unor crime impotriva umanitatii. Marea problema este ca acelasi Voican Voiculescu a fost proaspat numit sef al Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989! O situatie de un absurd grotesc, cum numai in Romania se poate naste. Si totul pentru ca Voican Voiculescu este un alt cirac al lui Ion Iliescu.

author avatar
Simona Badulescu
207 afisari

2 COMENTARII

  1. Dupa 1989 RO a fost capturata de mai multe MAFII si de catre GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA intitulate Formatiuni Politice sau PARTIDE POLITICE, care au devorat ECONOMIA si AVUTIA NATIONALA alungand in acelasi timp populatia din tara. LEGILE IN RO AU FOST si sunt ELABORATE DE BANDITII POLITRUCI ,nu in interesul general sau NATIONAL cum spunea IZMENARUL pretins academician Oprea G, ci in favoarea HOTILOR. Singura solutie pana la iscarea unei revolte sau a unei ciomageli sociale este SOLUTIONAREA RAPIDA SI SIMULTANA A DOSARELOR REVOLUTIEI SI MINERADELOR ocazie cu care sa se identifice vinovatii si clanurile lor si sa li se aplice pedeapsa PENALA cuvenita. Totodata CA SI CONSECINTA SE VA PUTEA APLICA PRINCIPIUL LUSTRATIEI in cadrul institutiilor statului. FARA SA FIE SOLUTIONAT DOSARUL REVOLUTIEI IN ROMANIA EXISTA CRIMINALI carora li s-au atribuit titluri de REVOLUTIONARI SI CU MERITE DEOSEBITE carora li se platesc INDEMNIZATII CONSISTENTE DE PESTE 7.000 de lei lunar dar si facilitati (terenuri, spatii comerciale, reduceri de taxe si impozite, etc) TOT EI CA SI PRIVILEGII AU FUNCTII IMPORTANTE IN CONDUCEREA STATULUI . Toate aceste atrocitati si anomalii sociale au dus la conducerea tarii in stil AFRICAN, TRIBAL, MAFIOT si duc la ingroparea Romaniei. Prin rezolvarea dosarului LOVITURII DE STAT din 89, se va constata ca putere politica de dupa 1989 a fost si ESTE ILEGITIMA pana in prezent! Prin rezolvarea dosarelor mineriadelor se va constata ca putere politica a fost si ESTE ILEGITIMA deoarece s-au organizat mineriadele si puciurile pentru reprimarea opozantilor, obstructionarea demaocratiei si ingroparea Ro! Prin rezolvarea dosarelor privatizarilor frauduloase CARE AU DUS LA FORMAREA BURGHEZIEI COMUNISTE se va constata ca TARA A FOST JEFUITA DE SUTE si mii DE MILIARDE DE DOLARI! CLASA POLITICA si AUTORITATILE POSTCOMUNISM TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU EXCROCHERIILE SI HOTIILE COMISE .
    BOGATASII fraudisti ai ROMANIEI SUNT POLITICIENII SEMIDOCTI MAFIOTI SI TICALOSI PRECUM SI REPREZENTANTII PUTERII REZERVATE A STATULUI (din JUSTITIE, SECURITATE, ARMATA, etc). Ro este o tara bananiera. Peste 5 milioane de romani au emigrat, (9 romani pe ora emigreaza) suntem a doua tara din lume la emigratie dupa SIRIA. De ce si CUM s-a ajuns aici? Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…??? Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VECURI VOR SA VA VADA…???…

  2. Mai intai sa ne spuna serviciile secrete si mass-media vanduta lui Soros, unde este fugit Ilici Ilescu de anul trecut din septembrie, ca in Romania nu se afla ? Toti stiu ca Ilici a fugit din tara ca sa nu ajunga dupa gratii, si s-a dat lovit la picior, raspunzand numai la telefon unor „ziaristi” bolsevici, si comentand pe fb ca sa se creada ca este in Romania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger