AcasăNewsStaretul manastirii in care a stat ascunsa eleva Iulia Ionescu: "Imi pare...

Staretul manastirii in care a stat ascunsa eleva Iulia Ionescu: „Imi pare rau c-am pacalit Politia, Iulia era la noi”

Ancheta declansata pentru a se afla ce anume a facut Iulia Ionescu, eleva de la „Sfantul Sava”, in cele aproape patru zile in care familia si cunoscutii nu au mai stiut nimic de ea, e departe de a se finaliza. Insa cazul capata o noua turnura, dupa ce staretul unei manastiri din Suceava admite ca a gresit, mintindu-i pe politistii care au batut la poarta lacasului de cult, intreband de eleva disparuta, care, la acel moment se ascundea in acea manastire.

Fata s-a ascuns, la un moment dat, la Manastirea Sihastria Raraului, situata intr-o zona montana din Suceava. Acolo ar fi ajuns in noaptea de vineri spre sambata, si tot acolo se afla in clipa in care oamenii legi au ajuns la manastire, pentru a-i intreba pe reprezentantii lacasului daca nu cumva stiu ceva de adolescenta disparuta fara urma de acasa. Staretul manastirii le-a spus ca nu. Acum, intr-o declaratie acordata adevarul.ro, recunoaste ca a gresit ascunzand, intr-o prima faza, realitatea in fata politistilor.  „Imi pare c-am pacalit Politia, Iulia era la noi. Nu mi-am dat seama. Imi pare rau ca n-am anuntat Politia mai devreme si nu am luat legatura cu familia fetei”, a sustinut Ioan Larion Neagoe.

Cand a realizat ca nu e bine ce a facut, staretul i-ar spus fetei sa se intoarca la familie, trimitand un calugar sa o duca la gara, sa-i cumpere bilet de tren catre Bucuresti, in asa fel incat Iulia Ionescu, eleva in clasa a IX-a la „Sfantul Sava”, sa ajunga acasa. Totul in conditiile in care, de miercuri, parintii si bunicii nu mai stiau nimic de fata, cerand ajutorul Politiei pentru a o gasi cat mai repede pe Iulia. Oamenii legii au facut si apel la populatie, distribuind fotografia adolescentei despre care familia se temea ca ar fi fost rapita, si rugand opinia publica sa sune la 112, in cazul in care aveau informatii care ar fi ajutat la gasirea Iuliei.

380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger