AcasăNewsStand up comedy la Evaluarea Nationala

Stand up comedy la Evaluarea Nationala

Dupa ce au dat, luni, proba scrisa la limba romana, au iesit la iveala si perlele pe care elevii de clasa a VIII-a le-au scris pe foile de examen.

# Un elev a scris ca sinonimul cuvantului „melodie” este „muzicuta”, iar cratima se foloseste „cand tie lene sa vorbesti”.

# Un alt elev a considerat ca „principalul mod de descriere este naratiunea. Autorul exprima sentimentul de admirare pentru vara”.

# Elevii au avut de scris si sinonime ale unor cuvinte care apar in poezia „Ploaia” de Magda Isanos. Un absolvent de gimnaziu a scris ca „in poezie este povestit un tablou cu arhaisme”.# Rima si masura versurilor au fost alte cerinte care le-au ridicat semne de intrebare. „Din cite aproximez io ultimul vers nu are mai mult de cinci centimetri”, a scris un elev. „Ultima strofa rimeaza pentru ca totul se termina in „i”, explica un alt scolar.

# Si ultima cerinta, cea in care au avut de redactat o intamplare dintr-o competitie sportiva, a starnit explicatii amuzante. „A venit profesorul de sport care este inalt, musculos si exigent”.

author avatar
Catalin Dumitrescu
596 afisari

2 COMENTARII

  1. Elevii scriau stind in picioare , ca sa va iasă vouă titlul asta cu rezonanță americană ? Elevaților !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger