Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Stand up comedy la Evaluarea Nationala

Stand up comedy la Evaluarea Nationala

Autor:

Dupa ce au dat, luni, proba scrisa la limba romana, au iesit la iveala si perlele pe care elevii de clasa a VIII-a le-au scris pe foile de examen.

 

elevi evaluare Stand up comedy la Evaluarea Nationala# Un elev a scris ca sinonimul cuvantului “melodie” este “muzicuta”, iar cratima se foloseste “cand tie lene sa vorbesti”.

# Un alt elev a considerat ca “principalul mod de descriere este naratiunea. Autorul exprima sentimentul de admirare pentru vara”.

# Elevii au avut de scris si sinonime ale unor cuvinte care apar in poezia “Ploaia” de Magda Isanos. Un absolvent de gimnaziu a scris ca “in poezie este povestit un tablou cu arhaisme”.# Rima si masura versurilor au fost alte cerinte care le-au ridicat semne de intrebare. “Din cite aproximez io ultimul vers nu are mai mult de cinci centimetri”, a scris un elev. “Ultima strofa rimeaza pentru ca totul se termina in “i”, explica un alt scolar.

# Si ultima cerinta, cea in care au avut de redactat o intamplare dintr-o competitie sportiva, a starnit explicatii amuzante. “A venit profesorul de sport care este inalt, musculos si exigent”.


2 comentarii to Stand up comedy la Evaluarea Nationala

  1. strul

    Elevii scriau stind in picioare , ca sa va iasă vouă titlul asta cu rezonanță americană ? Elevaților !

  2. Academicus

    Bine punctat, Strul!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!