AcasăNewsStai in sectorul 1? Nu uita sa iti reinnoiesti contractul de inchiriere...

Stai in sectorul 1? Nu uita sa iti reinnoiesti contractul de inchiriere a locului de parcare!

Informatii importante pentru locuitorii sectorului 1 care au masini si, implicit, nevoie de un loc de parcare.

Reprezentantii primariei conduse de Dan Tudorache amintesc faptul ca locuitorii sectorului 1 isi pot reinnoi, incepand de astazi, 08 ianuarie 2019, contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.

Pana la sfarsitul lunii martie, cetatenii Sectorului 1 sunt asteptati la sediul Administratiei Domeniului Public Sector 1 (ADP), din B-dul Poligrafiei nr. 4, pentru prelungirea contractului de inchiriere pe anul 2019. Inchirierea si implicit dreptul de utilizare a locului de parcare au valabilitate pe parcursul unui intreg an calendaristic.

Pentru a inchiria un loc de parcare de resedinta, bucurestenii din Sectorul 1 trebuie sa depuna urmatoarele acte:

 

– Cererea de inchiriere;

– Actul de identitate (buletin) original si copie;

– Certificat inmatriculare al autoturismului cu ITP la zi, original si copie;

– Certificat de comodat (daca este cazul) original si copie;

– Contract leasing (daca este cazul) original si copie;

– Certificat de incadrare in Grad de handicap (daca este cazul) original si copie;

– O taxa in valoare de 76,65 de lei/loc/autoturism/An.

Pentru prelungirea contractelor sunt necesare C.I. si talonul in original.

 

Daca pana la data de 31 martie 2019, cetatenii care au avut contract de inchiriere a unui loc de parcare pe anul precedent nu isi manifesta intentia de a-l reinnoi, Administratia Domeniului Public Sector 1 poate atribui locul de parcare respectiv oricarei persoane interesate in ordinea cererilor depuse pe anul 2019.

 

Programul de lucru este urmatorul: Luni – 10:00 – 18:00; Marti – 08:15 – 16:30; Miercuri – 08:15 – 16:30; Joi 08:15 – 16:30; Vineri 08:15 – 14:00. Intre 13:00 si 13:30 este pauza.

 

Inchirierea locurilor de parcare de resedinta se face in conformitate cu prevederile Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti (HCGMB) nr. 124/2008 cu privire la strategia de parcare in Municipiul Bucuresti, modificata prin HCGMB nr. 61/2009 si a Regulamentului Intern.

Astfel, atribuirea locurilor in parcarile de resedinta se face numai cu indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  1. a) nu se poate aloca mai mult de un loc de parcare/apartament;
  2. b) se pot atribui numai pentru autoturisme cu ITP-ul la zi;
  3. c) se pot atribui numai persoanelor fizice care domiciliaza in imobilul respectiv;
  4. d) se pot atribui numai pentru autoturismele proprietate personala, pentru autoturismele utilizate in baza unor contracte de leasing si pentru autoturismele utilizate in baza unor contracte de comodat.

 

Documentele necesare pot fi regasite pe site-ul: https://adp-sector1.ro/ sectiunea Formulare – Compartimentul Parcari Publice.

 

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Compartimentului Parcari Publice al ADP Sector 1 la numerele de telefon: 021.319.32.58/53 tasta 2.

author avatar
Andrei Coman
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger