AcasăNewsSsst! Basescu vrea liniste de ziua lui!

Ssst! Basescu vrea liniste de ziua lui!

Ca nu cumva sa se enerveze, sarbatoritul Traian Basescu a exclus discutiile politice din “meniul“ intalnirii cu parlamentarii PDL.

Presedintele Traian Basescu implineste astazi 60 de ani

La implinirea a 60 de ani (mai exact cu o zi inainte de schimbarea prefixului), Traian Basescu, politicianul care a starnit toate taraboaiele politice si sociale din ultimii sapte ani, a surprins pe toata lumea declarand ca isi doreste liniste: “Liniste si ceea ce imi doresc o sa si am, ca maine nu vin la serviciu”. Ca sa-si pastreze calmul, mai ales ca urma o intalnire cu delegatia FMI, Basescu a evitat si orice discutie politica: “Nu este nici o intalnire politica, dar este joi, maine parlamentarii pleaca in teritoriu si am considerat de bun simt ca la implinirea a 60 de ani sa bem impreuna un pahar de vin. Ca buni-rai cum sunt, cu ei trecem criza, nu cu altcineva”.

Ca urmare, intalnirea de doua ore a fost una placuta, in care s-au depanat amintiri despre fostele campanii electorale duse de PD si s-au inmanat cadouri sarbatoritului. Culant cu parlamentarii, Traian Basescu a uitat de orice liniste si a frecat in schimb ridichea magistratilor. Prezent  la Ministerul Justitiei, unde de monitorizau progresele inregistrate de tara noastra in reformarea sistemului si lupta anticoruptie, seful statului i-a acuzat pe magistrati ca-si depasesc atributiile, nerespectand echilibrul stabilit de Constitutie intre puterile statului. Basescu a reclamat in special punerea statului in dificultate prin acordarea de salarii marite in instanta si amanarea “la nesfarsit” a proceselor si a avertizat ca: Se intampla lucruri in neregula intre echilibrul puterilor in stat”. “Maine-poimaine veti decide, prin hotarari judecatoresti, cine este presedintele Romaniei”, a conchis sarcastic Traian Basescu.

Magistratii il acuza pe Basescu de „ton dictatorial si stat politienesc”

Basescu catre magistrati: „Oameni buni, nu puteti fi si executiv, si legislativ, si justitie!”

Basescu: „Tin foarte mult la asta. Faceti reorganizarea teritoriala a tarii pana la finele lui 2011!”

 

Prigoana, calare pe Segway

Deputatul Silviu Prigoana a facut senzatie, venind la intalnirea cu seful statului calare pe un Segway.  Pedelistul a imprumutat masinaria pe doua roti care functioneaza cu baterii de la fiul sau Honorius. Potrivit unor surse participante la reuniune, vehiculul lui Prigoana, rapid si eco, a fost admirat chiar si de Traian Basescu.

author avatar
Simona Badulescu
968 afisari

10 COMENTARII

  1. Ii doresc ce nu o sa poata avea:verticalitate, dragoste,devotament si responsabilitate pentru tara si pentru toti cetatenii ei,indiferent de culoarea politica a fiecaruia.

    • Ii doresc ce nu o sa poata avea Ponta si Crin…verticalitate, dragoste,devotament si responsabilitate pentru tara si pentru toti cetatenii ei,indiferent de culoarea politica a fiecaruia.

  2. “Maine-poimaine veti decide, prin hotarari judecatoresti, cine este presedintele Romaniei”…De ziua lui, o urare: sa-i fie gura aurita!!!

    • tot asa o sa se decida si daca ai voie sa mai respiri….tot prin hotarari judecatoresti date de o justitie corupta,justitie in care cel bogat castiga mereu in detrimentul celor saraci.asa ca, romanii saraci nu au incredere in justitie …

  3. Pai, sa se duca intr-un loc linistit, cu lumina si verdeata !
    La cat mai multa verdeata ii urez, deasupra capului !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger