Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » “Sprijin total”. Concluzia sedintei conducerii PSD: Shhaideh si Plumb sa nu demisioneze

“Sprijin total”. Concluzia sedintei conducerii PSD: Shhaideh si Plumb sa nu demisioneze

Autor:

Dupa aproape doua ore de sedinta conducerii social-democrate, liderul de grup PSD de la Camera Deputatilor a fost primul care a anuntat concluziile intrevederii Biroului Politic National al formatiunii, desfasurat pe fondul deciziilor DNA-ului vizandu-le pe vicepremieurl Shhaideh si pe Rovana Plumb, ministrul delegat al Fondurilor Europene.

 

1525278 377016185776835 1389264538 n psd 350x186 Sprijin total. Concluzia sedintei conducerii PSD: Shhaideh si Plumb sa nu demisioneze“Pe scurt: le-am ascultat pe cele doua colege, punctul lor de vedere, concluzia a fost una foarte clara – aceea ca au respectat intocmai prevederile legilor in vigoare si ca se considera nevinovate”, a anuntat Ioan Muntean, la plecarea de la sediul PSD.

Dupa cum era de asteptat, au fost si alte puncte de vedere exprimate in cadrul sedintei mai-marilor social-democrati, iar “decizia finala a fost de sprijin total si le-am solicitat sa nu demisioneze din functie, in acest sens ele vor fi aparate de catre toti membrii de partid”, a conchis Muntean.

Va amintim ca DNA-ul a anuntat ca Sevil Shhaideh este urmarita penal pentur abuz in serviciul in dosarul “Belina”, in timp ce in cazul Rovanei Plumb s-a cerut aviz dinspre Parlament, pentru UP, in aceeasi cauza.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!