AcasăNewsSponsorul PSD Sorin Gangler, contracte cu RATB de 1,3 milioane euro pentru...

Sponsorul PSD Sorin Gangler, contracte cu RATB de 1,3 milioane euro pentru usi de tramvaie

„Denis Technology” a primit mai multe contracte, pentru intretinerea tramvaielor, sinelor si macazurilor, precum cel care a produs accidentul de pe Calea Rahovei

Firma de casa a RATB, care este detinuta de un sponsor PSD, a pus mana pe inca doua contracte,  in valoare de 1,3 milioane euro, pentru a furniza usi de tramvaie si burdufuri.

„Denis Technology” a primit mai multe contracte, pentru intretinerea tramvaielor, sinelor si macazurilor, precum cel care a produs accidentul de pe Calea Rahovei

„Denis Technology”, societatea comerciala detinuta in proportie de 96,22% de afaceristul Sorin Gangler (sponsor oficial al Partidului Social Democrat – n.r.), a primit recent un nou contract, de 588.442 euro, de la Regia Autonoma de Transport Bucuresti.

Sponsorul PSD a primit 1,3 milioane euro pentru a cumpara usi si burdufuri dintr-un loc si a le vinde in altul

In schimbul acestei sume, Gangler trebuie sa furnizeze regiei usi si piese componentele aferente pentru 15 tramvaie LF si LF2 produse de RATB.

Interesant este nu doar pretul usilor, ci si faptul ca RATB a ales sa apeleze la eternul colaborator, Gangler, in loc sa cumpere direct de la producator, adica firma germana „Knorr Bremse GmbH – Division IFE Automatic Door Systems”.

19.07.2012 - „National” a dezvaluit faptul ca Gangler este abonat la bugetul RATB

stfel, tot ce trebuie sa faca firma  „Denis Technology” este sa cumpere usile din Germania si sa le livreze la uzina RATB, incluzand in pret adaosul sau comercial. De altfel, pentru aceleasi tramvaie, RATB i-a mai oferit un contract lui Gangler si luna trecuta, in valoare de 727.045 euro. De acesti bani, sponsorul PSD urmeaza sa intermedieze vanzarea unor seturi de trecere cu articulatii pentru vagoane, adica burdufuri asemanatoare cu cele ale tramvaiului care s-a rupt in doua in luna iulie, pe Calea Rahovei.

author avatar
Narcis Voica
1.982 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger