Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Spitalul de Urgenta Floreasca, mutat din centrul Capitalei. La fel si cel de Arsi

Spitalul de Urgenta Floreasca, mutat din centrul Capitalei. La fel si cel de Arsi

Autor:

S-a facut un prim pas in vederea stramutarii, la o adresa comuna, atat a Spitalului din Floreasca – situat pe Soseaua Stefan cel Mare, cat si a celui de Arsuri, aflat la momentul de fata pe Calea Grivitei, in sectorul 1.

 

arsi Spitalul de Urgenta Floreasca, mutat din centrul Capitalei. La fel si cel de ArsiIn acest sens s-a parafat, miercuri dimineata, un protocol de colaborare, pe care si-au pus semnatura ministrul Sanatatii si edilul sectorului 1, Dan Tudorache.

Nu va fi o schimbare de azi, pe maine, avand in vedere ca se are in vedere un ansamblu de cladiri noi. Care vor fi construite pe un teren de sapte hectare situat in nordul Bucurestilor, mai exact pe Soseaua Bucuresti-Targoviste. Va fi vorba despre un spital cu un centru de arsi in cadrul Spitalului de Urgenta, din cate a explicat edilul.


1 Comentariu la Spitalul de Urgenta Floreasca, mutat din centrul Capitalei. La fel si cel de Arsi

  1. Loredana

    Sa ne fereasa D-zeu sa avem nevoie de urgenta, ca facem 1 ora pana la spitalele marca Firea-Pandele. Eu inteleg ca sunt interese in nord, dar se putea face un spital particular, ca bani sunt. Un spital accesibil pentru toti trebuia facut in zona bd. Decebal, pe terenul viran de ani de zile.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!