Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Spiderman de Paris, rasplatit de Macron

Spiderman de Paris, rasplatit de Macron

Autor:

Mamoudou Gassama, tanarul din Mali care a salvat sambata un copil, va primi cetatenia franceza si va fi integrat in serviciul civil de pompieri a anuntat ieri luni presedintele Frantei, Emmanuel Macron.

 

spiderman3 Spiderman de Paris, rasplatit de Macron

Presedintele Frantei a laudat ”un exceptional act de eroism”

”Toate actele vor fi rezolvate” l-a asigurat Macron pe tanarul imigrant ilegal (22 de ani) care a fost primit la palatul Elysee. Sambata, la ora locala 20, pompierii au fost alertati de catre trecatori care au vazut un copil care atarna de un balcon de la etajul patru al unui imobil. In cateva secunde, Gassama a escaladat fatata imobilului si a ajuns apoi, din balcon in balcon, la copilul aflat in pericol de moarte, prinzandu-l in cele din urma. Actul de curaj al tanarului, care a ajuns in Franta in septembrie 2017, a fost filmat si a incins Internetul. Anne Hidalgo, primarul Parisului, l-a sunat personal pentru a-i multumi celui pe care l-a numit ”Spiderman din Arondismentul 18”.

spiderman Spiderman de Paris, rasplatit de Macron

Chiar si reprezentantii Frontului National au elogiat ”actul de bravura al tanarului din Mali

”Am dorit sa luam o decizie exceptionala pentru dumnevoastra”, a spus presedintele Macron, invocand un ”act exceptional, un act de eroism”, in conditiile in care Gassama nu este solicitant de azil si locuieste ilegal in Franta. Copilul era singur pe balcon, in absenta parintilor. Tatal sau, nascut in 1981 si fara antecedente judicare, a fost plasat in arest preventiv duminica, pentru ca a lasat copilul nesupravegheat. El a fost prezentat parchetului ieri. Copilul, a carui mama nu se afla la Paris la momentul faptelor, a fost plasat intr-o structura de gazduire.(


1 Comentariu la Spiderman de Paris, rasplatit de Macron

  1. Jan de la Cacana

    Mai bine 👌 mi-ar da si mie o bursa pt promovarea binelui in lume
    Am sa plantez un stejar!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!