AcasăNewsSperma lui DSK pe gulerul cameristei

Sperma lui DSK pe gulerul cameristei

Foto: Le Figaro

Canalele americane NBC si ABC au anunta ca urme de DNA al lui Dominique Strauss-Kahn au fost gasite pe hainele presupusei sale victime. Alte media precizeaza ca ar fi vorba de urme de sperma, gasite pe gulerul camasii acesteia. In plus, din dosarul anchetei a rasuflat dialogul pe care DSK l-ar fi avut cu camerista.

Foto: Le Figaro

Stirea ca ar fi vorba de urme de sperma a fost furnizata de France 2, citand surse apropiate anchetei. Acestea ar confirma ca a avut loc un act sexual, dar dovada violentei este mai dificil de produs, spun expertii. Un purtator de cuvant al tribunalului, Eric Duggan, declarase luni dimineata ca nimic nu va fi comunicat inainte de proces si a repetat acelasi „no comment” si dupa amiaza, scrie Le Figaro.

O alta informatie furnizata luni de media americane: discutia dintre DSK si camerista. Aceasta ar fi explicat politistilor ca a incercat de mai multe ori sa scape din camera, potrivit unei surse apropiate anchetei, citate de Fox News.com. La inceput ar fi incercat sa-l descurajeze pe fostul director FMI, spunandu-i ca „sefa sa este pe culoar”. Zadarnic. Camerista l-ar fi implorat atunci sa se opreasca, explicandu-i mai ales ca are nevoie „sa-si pastreze slujba„.

„Va rog, opriti-va! Am nevoie de slujba asta, nu pot sa o pierd, nu faceti asta! O sa ma dea afara. Va rog, va rog, incetati! Incetati!”, i-ar fi spus ea lui Strauss-Kahn, potrivit sursei. „Nu, papusa. Nu-ti face griji, n-o sa-ti pierzi slujba. Te rog, papusa, nu-ti face griji!”, i-ar fi raspuns DSK. Apoi ar fi intrebat-o de doua ori: „Nu stii cine sunt? Nu stii cine sunt?”

Cateva minute mai tarziu, camerista ar fi reusit sa-l respinga pe Strauss-Kahn. Dar in momentul in care s-a repezit spre usa, s-ar fi impiedicat in pachetul cu ziare si ar fi cazut in genunchi. In acel moment, el ar fi fortat-o la felatie, potrivit surselor citate de Fox News. Victima ar fi reusit sa scape, impingandu-l pe presupusul agresor in coltul unui dulap, a carui urma ar avea-o inca pe spate.

Nici avocatii apararii, nici cei ai acuzarii nu au reactionat la aceste informatii.

Anturajul lui Dominique Strauss-Kahn se straduia luni sa-i gaseasca o alta locuinta. El nu poate ramane mai mult de cateva zile in apartamentul actual de pe Broadway, care apartine firmei de securitate care il supravegheaza.

Anne Sinclair, sotia lui DSK si fosta jurnalista, a anuntat luni ca isi suspenda „temporar” blogul sau „Doua trei lucruri vazute in America”. „Veti intelege circumstantele care imi impun sa suspend temporar acest blog”, scrie ea pentru cititori, adaugand: „Va spun, pur si simplu, pe curand!”

author avatar
Adrian Patrusca
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger