AcasăNewsSpecialistii s-au cutremurat: Ipostaza in care l-a desenat fratele pe Ionut, baietelul...

Specialistii s-au cutremurat: Ipostaza in care l-a desenat fratele pe Ionut, baietelul ucis de maidanezi!

Ionut Anghel a fost ucis de maidanezi, in apropierea Parcului Tei

Puternic marcat de disparitia fratelui mai mic, despre care se stie ca a murit muscat de cainii fara stapan, chiar sub privirile sale, Andrei, fiul cel mare al familiei lovite de tragedia care a ingrozit o tara intreaga, a vorbit cu psihologii despre episodul prin care a trecut. A facut si o ilustratie, pentru a le arata specialistilor ce simte. Iar rezultatul a fost unul cutremurator.

Ionut Anghel a fost ucis de maidanezi, in apropierea Parcului Tei

Rugat de psihologi, zilele trecute, sa-si deseneze familia, baiatul in varsta de sase ani a ilustrat, cu o pensula, imaginile mamei, tatalui, si pe cea a lui Ionut, fratele pe care l-a pierdut in conditii dramatice. Conform unei surse citate de ziarulring.ro, Andrei l-ar fi desenat pe baietelul cel mic al familiei Anghel intr-o ipostaza datatoare de fiori, care ii lasa pe multi sa inteleaga prin ce trauma trece, el de fapt. „Si-a desenat parintii, s-a desenat pe el si l-a desenat si pe fratiorul lui, pe Ionut. Dar l-a desenat pe Ionut… fara cap. Aproape fara cap. Pentru ca o mare parte din cap lipsea. Parea mai degraba ca nu are cap. In acel loc unde trebuia sa fie cap era… o pata alba”.

Mai mult, copilul le-a povestit specialistilor, cu amanunte, momentele greu de imaginat prin care a trecut, vazandu-si fratele muscat de mai multi caini. Ionut a murit, pe 2 septembrie, in zona Parcului Tei din sectorul 2 al Capitalei, dupa ce a fost atacat de mai multi maidanezi. Baietelul, aflat in parc impreuna cu fartele cel mare si bunica lor, a sfarsit din cauza ranilor provocate de coltii cainilor comunitari. Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili in ce conditii a pierit copilul in varsta de patru ani.

1.575 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger