Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Specialistii atrag atentia: Probleme cu apa potabila din cateva localitati ilfovene

Specialistii atrag atentia: Probleme cu apa potabila din cateva localitati ilfovene

Autor:

Expertii ilfoveni care se ocupa cu analizarea parametrilor ce tin de calitatea apei potabile din sistemul public au transmis o informare prin care le transmit locuitorilor ca au fost gasite unele probleme.

 

apa de la robinet Specialistii atrag atentia: Probleme cu apa potabila din cateva localitati ilfoveneSi anume au transmis ca, in baza celor mai recente analize facute in cazul apei s-au constatat urmatoarele aspecte, redate intr-un comunicat:

” –        Berceni: sistemul de aprovizionare cu apa potabila din comuna Berceni, operat de Primaria Berceni pana la finele anului 2015 si preluat de societatea EuroApavol SA, a primit notificare de respingere a ASF Nr. 3/ 29.03.2017 datorita depasirii valorilor maxime admise pentru Amoniu si Mangan.

–              Bragadiru, Cornetu, Pantelimon, Ciorogarla, Balotesti, Corbeanca, Afumati: calitatea apei este corespunzatoare si populatia a fost informata prin Autoritatea Publica Locala ca apa poate fi folosita pentru baut, prepararea hranei si alte scopuri casnice.

–              Darasti: parametrii determinati sunt in limite normale cu exceptia Manganului.

–              1 Decembrie: sistemul de aprovizionare cu apa a fost operat de catre Primaria 1 Decembrie pana la finele anului 2015 si preluat de societatea EuroApavol SA. A detinut ASF cu Plan de Conformare care nu a fost indeplinit si a primit notificare de respingere a ASF Nr. 2/ 29.03.2017 datorita depasirii valorilor maxime admise pentru Amoniu.

–              Snagov- Ghermanesti: parametrii determinati sunt in limite normale cu exceptia Nitratilor”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!