Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » „Spaima bogatasilor” a fost prins

„Spaima bogatasilor” a fost prins

Autor:

Un tanar de 26 de ani supectat ca ar fi comis mai multe furturi din vile din zona Pipera a fost prins de politisti, in noaptea de miercuri spre joi, in timp ce incerca sa sparga un imobil din Voluntari.

 

Hot 2 720x307 „Spaima bogatasilor” a fost prinsEl este suspectat de comiterea a 15 furturi numai in judetul Ilfov, una dintre spargeri fiind data la locuinta lui Gheorghe Hagi, in perioada Sarbatorilor de Iarna. Potrivit Politiei, in jurul orei 01.00, politistii de la serviciile de Investigatii Criminale si de Actiuni Speciale -Ilfov si de la politia din Otopeni si Voluntari au desfasurat o actiune de prindere in flagrant delict a unei persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din locuinte.

Astfel, a fost prins un tanar de 26 de ani, din comuna Berceni, judetul Ilfov, in timp ce incerca sa patrunda intr-un imobil din Voluntari. El este suspectat ca incepand din luna decembrie ar fi patruns in mai multe locuinte de lux din cartierul Pipera din Voluntari, de unde ar fi sustras sume de bani, precum si bunuri de valoare: bijuterii, ceasuri, obiecte de arta, vesela din argint. Prejudiciul este estimat la 80.000 de euro. Atat resedinta ambasadorului Republicii Pakistan cat si casa lui Gheorghe Hagi, ambele situate in Voluntari, au fost pradate de hoti, in perioada sarbatorilor de iarna. Nici ambasadorul si nici Gheorghe Hagi nu se aflau acasa in momentul in care a avut loc spargerea, iar pana in acest moment, nu s-a putut stabili prejudiciul. In cazul oficialului din Pakistan, furtul a fost descoperit de secretara sa, care a gasit casa in dezordine.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!