AcasăNewsSpaga lui Blejnar a fost “spalata” de firme-fantoma ale mafiei arabe

Spaga lui Blejnar a fost “spalata” de firme-fantoma ale mafiei arabe

DNA: "Pe baza evaluarii gravitatii faptelor, a modului si a circumstantelor de comitere a acestora (...),se constata ca privarea sa de libertate este necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol pentru ordinea publica".

Banii pe care Sorin Blejnar i-ar fi primit in schimbul traficului de influenta pentru o firma IT au trecut prin conturile unor firme-fantoma specializate in tranzactii de tip evazionist, ai caror asociati sunt cetateni arabi, spune referatul procurorilor DNA.

Fostul sef al ANAF a primit mandat de arestare pe 30 de zile pentru trafic de influentă

Din raport mai rezulta ca „suma de 13.172.520 lei, reprezentand un procent de 20,46% din valoarea totala achitata de ANAF, in virtutea celor doua contracte, a fost redirectionata prin conturile bancare ale unor firme folosite in efectuarea de tranzactii de tip evazionist, in virtutea unor documente fiscale cu un continut nereal, scopul final al acestor procedee si manopere fiind acela de a retrage sumele de bani in numerar, in acest sens fiind folosit un lant de societati comerciale tip fantoma, (…) toate din Bucuresti, ai caror asociati, de regula, sunt cetateni arabi, in anumite cazuri acestia fiind cooptati in firma dupa data redirectionarii sau retragerii sumelor de bani in cauza”.  Referatul cere arestarea fostului sef ANAF, ceea ce s-a si intamplat, Sorin Blejnar fiind arestat pentru 30 de zile.

Soacra lui Blejnar vinde muraturi in Mangalia!

Doamna Valentina, mama sotiei celui mai bogat bugetar din Romania, este o gospodina desavarsita, drept pentru care dansa vinde online muraturi, dulceturi si compot.

Sorin Blejnar, fostul director ANAF, retinut luni in dosarul in care e anchetat si Vasile Blaga, este casatorit cu Andreea, fiica fostului sef al Politiei Economice Constanta, astazi un avocat de mare succes. Toader Buzabrici Filipescu, socrul lui Blejnar, s-a reprofilat in prezent pe afaceri, iar acestea merg atat de bine incat si-a permis sa-si imprumute ginerele cu 500.000 lei. Pe de alta parte, soacra lui Blejnar face bani buni cu produse din gospodarie. Ea si-a deschis, la casa parinteasca din Mangalia, un magazin online prin care vinde muraturi, gemuri, compot, dulceata si peltea.  Clientii o apreciaza pe doamna Valentina, mai ales ca nu e usor sa gasesti in Romania dulceata de ardei iute la 8 lei borcanul. La doamna Valentina se mai pot gasi zacusca, lutenita si zarzavaturi pentru ciorba. Soacra lui Blejnar isi desfasoara activitatea legal, ca persoana fizica autorizata.

author avatar
Catalin Dumitrescu
634 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger