AcasăNewsSOV il iarta pe Ghita

SOV il iarta pe Ghita

Aflat in detentie, pentru executarea unei pedepse de opt ani,  Sorin Ovidiu Vantu a scris pe contul sau de socializare o scrisoare adresata ”dusmanului” sau pe care il acuza ca i-a furat parte din Realiatea TV si pe care ulteiror a tranformat-o in postul Romania TV, Sebastian Ghita.

Amintim ca fostul deputat Ghita, acum aflat in Serbia, dupa ce a fugit din tara, a fost cel care a preluat televiziunea de la SOV. Atunci cei doi s-au luptat, pe bune, cu bodyguarzi, politie si cu mascati in fata sediului de la Casa Presei. Ulterior, Realitatea a fost divizata si din acest post s-a ”nascut” Romania TV care ii partine lui Sebastian Ghita. Doar ca atunci, la impartirea  actiunilor Realitatea, Vantu a fost arestat de DNA, iar Ghita a ramas in actualul sediu al televiziunii cu aparatura, oameni si alte bunuri, in valoare de aproximativ 45 de milioane de euro. Realitatea TV s-a mutat cu ce-a ”ramas pe ei” intr-un nou sediu. Povestea a fost adusa in actualitate de omul de afaceri aflat in spatele gratiilor, care i-a scris din inchisoare un mesaj fostului parlamentar. ” Ghita, te iert pentru cele 45 de milioane de euro pentru ce si cum, ai procedat cu fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi. Aveam de gand sa-mi recuperez banii, dar renunt la ei pentru felul in care ai procedat in acest caz. Nu mai am nici un gand de razbunare. Sa stii ca nu voi mai proceda in niciun fel fata de tine, nu-ti voi mai face rau. Dar daca altii o sa-ti faca am sa ma bucur”, a scris Sorin Ovidiu Vantu. Mai mult, acesta aduce in discutie care sunt serviciile secrete care au fost infiltrate la noi in tara:  ”SUA, Federatia Rusa, Ungaria, Franta, Germania, China. Acestea sunt statele cu cel mai numar de agenti secreti care opereaza pe teritoriul Romaniei. Dintre acestea, SUA, Franta si Germania au recrutat cel mai mare numar de securisti romani. Pentru functia de procuror european au mai ramas in cursa reprezentantii Germaniei, Frantei si Romaniei. Nemtii si-au anuntat sprijinul pentru Kovesi, francezii si-au anuntat sprijinul pentru candidatul lor. Punerea sub acuzare a lui Kovesi mi-l indica pe viitorul procuror european. Vive la France! ”, mai scrie SOV, in postarea sa.

Becali o apara pe Kovesi

Gigi Becali a sustinut, ieri, la plecarea de la biserica, ca vrea ca fosta sefa a DNA sa ajunga procuror european. ”M-am rugat sa aibe succes. Eu cred ca va fi numita in functia pe care si-o doreste. Are toate calitatile si nu a facut toate relele asa cum se spune”, a afirmat fostul actionar de la Steaua. Pentru Becali nu este prima data cand ii ia apararea fostei sefe a DNA. La inceputul lunii, latifundiarul declara ca s-a intalnit cu Kovesi intr-o biserica din centrul Capitalei. Acesta spune ca fosta sefa a DNA s-a spovedit si s-a impartasit. Acest episod l-a facut pe Becali sa o iubeasca pe Kovesi. ”Nu ma intrebati de Codruta ca stiti ca eu o iubesc si chiar daca a gresit si ea… Eu cantam in biserica si ea se impartasea. Daca ea se impartasea cand eu cantam, eu o iubesc”, a spus Becali, in 3 februarie.

author avatar
Ramona Feraru
1.064 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger