AcasăNewsSotul Andei Adam traia cu bani din cardurile altora

Sotul Andei Adam traia cu bani din cardurile altora

Probleme grave in Paradis. Sotul ei, Nicolescu Sorin Andrei este cercetat de DIICOT Constanta pentru clonare de carduri. Oare o fi umblat expertul si pe la cardurile cantaretei?

Căsnicia îndrăgitei soliste se poate rupe oricând

Sotul cataretei Anda Adam este cercetat de procurorii DIICOT pentru falsificarea instrumentelor de plata electronica, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, si accesul, fara drept, la un sistem informatic. In perioada mai 2009 – iulie 2012, in mai multe randuri, Nicolescu a detinut mai multe carduri contrafacute, ai caror emitenti erau banci sau alte institutii financiare din Australia, S.U.A., Mexic, in scopul punerii lor in circulatie. In aceasta perioada a retras aproape 50.000 de lei de la un ATM din Constanta, fara consimtamantul titularilor legitimi ai cardurilor bancare, accesand in mod ilegal sistemul informatic, prin incalcarea masurilor de securitate. De altfel, acesta a si fost saltat la aces vreme si, apoi, in timpul audierilor, barbatul nu a dorit sa le ofere prea multe informatii anchetatorilor, insa le-a dat de inteles ca este doar o “sageata”., Nicolescu a mai spus ca a primit cardurile si telefonul mobil de la un individ din Arad, insa nu a oferit detalii cu privire la identitatea acestuia.

Pedofilul de la Romania TV

Procurorii DIICOT au facut perchezitii si la sediul Romania TV intr-un dosar de pornografie infantila, principalul suspect, Emanoil Petrea, in varsta de 49 de ani, fiind angajat al postului de televiziune. Barbatul, fost ofiter SPP, a fost retinut pentru 24 de ore. Anterior, procurorii au facut mai multe perchezitii la domiciliul inculpatului Petrea Emanoil situat in municipiul Bucuresti, la locul sau de munca actual – sediul unui post de national de televiziune, precum si la casa sa de vacanta din judetul Vaslui , transmite DIICOT.

author avatar
Catalin Dumitrescu
652 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger