AcasăNewsSotul Alinei Gorghiu ii tine tira lui Dragnea

Sotul Alinei Gorghiu ii tine tira lui Dragnea

Lucian Isar nu da doi bani pe apartenenta politica a nevestei sale si canta in corul pesedistului Liviu Dragnea

Consortul fostei sefe a PNL, Lucian Isar, se alatura pesedistilor si ii acuza pe tehnocratii sustinuti de liberali de producerea unei gauri bugetare de 10 miliarde de lei pe coada guvernarii Ciolos.

Lucian Isar nu da doi bani pe apartenenta politica a nevestei sale si canta in corul pesedistului Liviu Dragnea

Isar critica vartos Guvernul Ciolos, cel sustinut la greu de sotia sa Alina Gorghiu. ”In 2016 au fost 2 rectificari bugetare cu cantec. Ultima presupunea o crestere a prognozei, dupa virgula, desi realitatea era dezarmanta (…) Din informatiile publice, aparent sub pretextul rectificarii pozitive o serie de cheltuieli noi au fost antamate. Acestea se pot afla daca ancheta nu se fasaie”, acuza Isar. Dusman declarat al guvernatorului Mugur Isarescu (la al carui scaun fostul print-consort al PNL jinduie de multa vreme), Isar baga si BNR  in ciorba miliardelor pierdute prin neprezentare la buget: ”Instrumentul lui Isarescu de a pune presiune pe guvern, Consiliul Fiscal, a functionat in sensul de a da verde la ecranare. Exact ca in cazul lui Isarescu cu BNR, in spatele institutiei danseaza interesele personale (…) Sa speram ca aflam in urma anchetei care a fost jocul lui Isarescu in cazul celor doua rectificari bugetare pozitive din 2016”. Dincolo de vinovatii, jocuri, interese, cert este ca Lucian Isar a parasit transeea PNL-ului si da dreptate totala PSD-ului, adversarul de moarte al liberalilor. Fapt care nu pare insa sa o deranjeze pe soata liberala care pana nu demult simboliza stindardul PNL-ului.

author avatar
Simona Badulescu
476 afisari

1 COMENTARIU

  1. AOLEUUU!…..ce „facusi ALINA ,furasi 10 mild.lei lui DRAGNEA ,in loc de pachetelul cu mancare”?…..daca ,pana si sotul tau ISAR,ii da DREPTATE lui DRAGNEA ,asta inseamna ca CINEVA trebuie sa mearga la PUSCARIE!!!….clar …NU se mai poate asa…..din cauza ,unor predari aiurea de guvern am ajuns in halul asta!!!……a trebuit sa vina DRAGNEA si sa spuna STOP….au disparut 10 mild.lei….un pensionar care este de acord ca cei ce au furat poporul asta si l-a umilit,sa plateasca cu ani grei de puscarie!….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger