AcasăNewsSotii Trump au vizitat zonele inundate. Tinuta Primei Doamne, analizata indelung (VIDEO)

Sotii Trump au vizitat zonele inundate. Tinuta Primei Doamne, analizata indelung (VIDEO)

Dezastrul provocat de uraganul care s-a abatut in ultimele zile asupra Texasului a putut fi observat, de la fata locului, de catre presedintele american si sotia acestuia.

Donald si Melania Trump au fost, deunazi, in Texas. Doar ca atentia internautilor s-a abatut asupra unui alt aspect, decat cel al discutiilor purtate de catre liderul american cu reprezentantii autoritatilor locale. Si anume asupra tinutei alese de catre Prima Doamna, mare amatoare, se stie, de pantofi tip stiletto (cu toc cui). De aceasta data, insa, utilizatorii retelelor de socializare au lasat sa se inteleaga ca nu era cazul sa faca o astfel de alegere vestimentara, in clipa cand a plecat de la Casa Alba spre Texas, chiar daca la momentul in care a ajuns in Austin a coborat din aparatul de zbor care a transportat cuplul prezidential purtand o camasa alba, pantaloni negri si adidasi albi. Nemaivorbind de faptul ca nici ochelarii de soare alesi de Prima Doamna nu au scapat neobservati, mai ales ca vremea era ploioasa.

Va amintim ca Harvey a curmat 11 vieti, a lasat foarte multi oameni fara case si a produs inundatii si pagube materiale uriase.

[youtube]JP8MZwYjhDU[/youtube]

[youtube]4v08o9uBTKU[/youtube]

[youtube]62XWxNVV58Q[/youtube]

sursa foto: captura youtube

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger