Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sotii Obama produc pentru Netflix

Sotii Obama produc pentru Netflix

Autor:

Fostul presedinte american si sotia sa au semnat un acord cu platforma de streaming video pentru a produce filme, seriale si documentare.

 

obama 1 Sotii Obama produc pentru Netflix

Dupa ce au primit 60 de milioane de dolari sa-si scrie memoriile, Barack si Michelle se lanseaza si pe o platforma cu 118 milioane de abonati

Netflix nu a oferit detalii cu privire la proiectele fostului cuplu prezidential dar a indicat ca ar putea fi vorba de seriale TV, documentare, programe de tip reality-show si lungmetraje de fictiune. Sotii Obama vor produce aceste continuturi via compana  Higher Ground Productions, pe care au infiintat-o in acest scop. “Speram sa cultivam si sa ajutam sa se afirme vocile unor talente, sursele de creativitate si de inspiratie care promoveaza o mai ampla empatie si o mai buna intelegere intre popoare”, a declarat Barack Obama. “Barack si eu avem in continuare incredere in puterea povestilor de a ne inspira, de a ne face sa gandim diferit despre lumea care ne inconjoara si de a ne ajuta sa ne deschidem in fata celorlalti sufletele si inimile”, a adagat Michelle. Potrivit unor apropiati ai lui Barack Obama, fostul presedinte nu intentioneaza sa se foloseasca de platforma Netflix ca instrument politic, in special pentru a-l critica pe Donald Trump. Contractul incheiat cu sotii Obama reprezinta o excelenta campanie de imagine pentru Netflix, care incearca sa se pozitioneze pe piata ca o destinatie naturala pentru creatorii de continuturi si care nu ezita, in acest scop, sa cheltuiasca sume colosale. Valoarea contractului nu a fost dezvaluita dar el a fost comparat de presa americana cu doua operatiuni majore realizate de Netflix: atragerea producatorilor de succes Ryan Murphy (contract 300 de milioane de dolari pe cinci ani) si Shonda Rhimes (contract 100 milioane de dolari pe patru ani)    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!