AcasăNewsSotia fostului ministru Daniel Chitoiu, Laura Chitoiu, audiata la DNA in dosarul...

Sotia fostului ministru Daniel Chitoiu, Laura Chitoiu, audiata la DNA in dosarul Carpatica

Laura Chitoiu a ajuns vineri la sediul DNA, pentru a discuta cu procurorii. Dupa aproximativ o ora, a parasit institutia, fara, insa, sa stea de vorba cu presa.

Sotia fostului ministru al Finantelor, liberalul Daniel Chitoiu, si-a facut aparitia la Directia Nationala Anticoruptie in aceasta dimineata. Nici la intrarea in sediul DNA, si nici la iesire, nu a vrut sa faca declaratii jurnalistilor care au incercat sa afle ce a discutat cu oamenii legii.

La sfarsitul lunii ianuarie, procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala pe numele Laurei Elena Chitoiu, care este acuzata de abuz contra intereselor publice, in dosarul „Carpatica”, in care mai sunt cercetati omul de afaceri Ilie Carabulea, dar si Marian Mirzac, fostul director general al Carpatica Asig Sibiu. Conform DNA, „in intervalul 10-16.06.2013, Marzac Marian a intervenit pe langa Chitoiu Laura Elena, director al Directiei Avizari din cadrul ASF, in vederea devansarii interviului pentru ocuparea functiei de director general al SC Carpatica Asig SA de catre numita Crudu Ina-Ana”.

309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger