AcasăNewsSoros da cu biciul in Europa

Soros da cu biciul in Europa

Miliardarul evreu cere pedepsirea statelor care refuza sa se supuna ideologiei sale

„Uniunea Europeana se poate prabusi asemenea URSS”. O astfel de afirmatie nu poate fi trecuta cu vederea, mai cu seama daca este rostita de unul dintre marii speculanti ai pietei financiar-bancare. George Soros este un personaj care foarte rar se avanta in declaratii, insa, atunci cand o face, previziunile sale se adeveresc de fiecare data. Acesta este si motivul pentru care omenirea tine cont de parerea lui, iar fiecare tara in parte interpreteaza diferit semnalul dat – unele guverne tremura si cauta sa se puna la adapost, altele inteleg ca sunt tinte in miscare pe radarul vanatorului Soros si atunci isi pregatesc, cu atentie, iesirea de pe scena politicii.

Miliardarul evreu cere pedepsirea statelor care refuza sa se supuna ideologiei sale

Intr-un editorial publicat sub titlul „Europa, te rog, trezeste-te!”, demiurgul progresistilor neomarxisti indeamna la pedepsirea tuturor celor care cracnesc in interiorul UE. Soros cere disciplinarea statelor cu personalitate, insa termenul tradus corect este de pedepsire si el trebuie adaptat la realitatea intereselor actuale si stringente ale finantistilor globalisti. Asadar, chiar daca nu le numeste, Soros ordona pedepsirea Poloniei, Ungariei, Romaniei, Italiei si a tuturor guvernelor care indraznesc sa se opuna sistemului.

Bolsevism in straie noi

Este tot mai clar ca ideologia pe care o transmite si promoveaza George Soros nu are legatura cu valorile democratiei. Parintele neoficial al #rezistentei din Romania (si nu numai) prefera politica pumnului in gura, intocmai cum procedau bolsevicii in Europa de Est, dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Culmea, chiar Soros foloseste termeni ca „politburo” in avertismentul pe care l-a lansat: „Actuala conducere aminteste de politburo (principalul comitet de decizie al Uniunii Sovietice) la caderea URSS, continua sa dea ukazuri (decrete) ca si cum ar mai avea vreo relevanta. Europa se indreapta cu ochii inchisi spre neant. Popoarele Europei trebuie sa se trezeasca inainte sa fie prea tarziu, altfel UE va avea soarta Uniunii Sovietice in 1991”.

Oau! UE egal URSS, guvernele alese de popoarele Europei sunt politburo care dau ukazuri, neantul va inghiti Uniunea… Oare ce vrea sa spuna batranul George cu aceste comparatii si prorociri sumbre? Ce il ingrozeste atat de tare pe un miliardar aflat la apusul vietii de alege sa isi traiasca finalul intr-un thriller in locul unei povesti siropoase? Soros da impresia ca s-a saturat sa tot astepte executarea planului trasat celor pe care i-a impins in functii inalte la Bruxelles si Strasbourg si a luat haturile in propriile-i maini cadaverice. Dar, prin graba pe care o afiseaza, nu face altceva decat sa alimenteze zvonurile profetice care trambiteaza de ceva vreme ca intreaga putere va fi acaparata de un grup restrans de bancheri.

Parchetul European si Kovesi, esafodul si calaul

Gaselnita infiintarii unui Parchet European ii apartine exclusiv lui George Soros, este una dintre teoriile tot mai des intalnite. Se stie ca majoritatea oamenilor care vor lucra la Parchet provine de pe bancile scolilor finantate de Soros sau a avut parte de sprijinul direct ori indirect al controversatului om de afaceri.

Iata ce scrie si mai ales ce cere Soros in editorialul sau: „Din pacate, fortele antieuropene se vor bucura de un avantaj competitiv la scrutinul europarlamentar, din mai multe motive, intre care sistemul partinic invechit din majoritatea tarilor europene, imposibilitatea practica de a modifica tratatul si lipsa instrumentelor legale pentru disciplinarea statelor membre care incalca principiile fondatoare ale UE”. Aceasta fraza are forta unei lovituri de baros in independenta si ideea de autoguvernare a statelor din comunitatea europeana. Primul avertisment: sistem partinic invechit inseamna, de fapt, ca partidele politice din prezent nu mai au niciun viitor (a se citi sprijin!) si este nevoie de o noua forma de conducere. Al doilea: „disciplinarea statelor membre” anunta exact rolul viitorului Parchet European.

Si aici intra in scena Laura Codruta Kovesi. Daca in Romania s-a descurcat de minune, demonstrand obedienta si cinism, de ce n-ar reusi si la nivel european? Va avea toate parghiile necesare pentru a pedepsi pe oricine refuza sa se supuna directivelor cu titlu de ordin trasate de Soros& co. prin papusarii bruxelezi.

Pentru asta se infiinteaza Parchetul European, o spune direct si fara teama chiar George Soros – ca sa disciplineze statele obraznice din UE!

Nationalismul, ca aghiasma pentru globalisti

Elita finantelor mondiale vrea globalizare cu orice pret. Pentru fondatorii acestei ideologii, pericolul principal il reprezinta nationalismul, care are efect de aghiasma asupra neomarxistilor adulatori de progresism. Subiectul este atins si de George Soros in editorialul sau, omul de afaceri evreu condamnand tot ce inseamna patriotism, traditionalism, nationalism si crestinism.

De exemplu, atrage atentia ca Germaniei nu-i va fi deloc bine fara Angela Merkel in functia de cancelar, iar Italiei deja i-a pus cruce: „UE a facut o greseala fatala, in 2017, cand a aplicat Acordul de la Dublin (…) Italia a fost impinsa in bratele partidului antieuropean Liga si ale Miscarii 5 Stele”.

Schimbari majore sunt pe punctul de a avea loc in Europa. Eforturile ocultei mondiale de a prelua comanda in Europa nu vor ramane fara urmari. Imi vine greu a crede ca se arunca in joc resurse nebanuite si asemenea forte sunt implicate incat Soros&co. sa nu aiba garantia succesului.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.193 afisari

6 COMENTARII

  1. Rezulta ca UE este amenintata,ori merge pe drumul ordonat de stapani,ori va avea soarta uniunii sovietice.Se mai mira unii de ce tine uie sa o rasplateasca pe kovesi cu un mandat suprem la parchetul UE,pentru ca este unealta perfecta cu care vor fi pedepsiti cei din ue care scot capul,asa cum au fost si mai sunt cei din colonie.Daca va ajunge rampandula pe acest post,se vor produce mari schimbari si chiar multe exit-uri,UE chiar va avea soarta fostei uniuni sovietice.Am fi naivi daca vom crede ca moastele cu nume de g.s nu are in spate marele organism mondial ce conduce planeta.

  2. Nimic nu ramane totul se transforma. Egiptul Antic, cine mai stie azi de spartanul Alex cel Mare imperiul lui a disparut, a disparut cetatea lui David cea sfanta, a dispărut Imperiul Roman heh, a disparut Imperiul Otoman cine ar fi crezut toate astea? Chiar imperiul austriac a disparut.A disparut Reich 3 de 1000 de ani al lui Hitler Uluitor a dispărut URSS si blockul sovietic. Da, poate disparea Ue cu usurinta.

  3. A avut sansa vietii lui sa aleagă sa fie un sapun bun mirositor sau un om mare. Nu a reusit nimic…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger