AcasăNewsSorin Oprescu, vizitat in arest de o persoana apropiata

Sorin Oprescu, vizitat in arest de o persoana apropiata

Cum s-a intamplat in mai multe randuri de cand magistratii au dispus arestarea preventiva a politicianului, pe care procurorii DNA il acuza de luare de mita, iubita lui Sorin Oprescu a venit in vizita la primarul suspendat al Capitalei.

Dupa ce a fost adus din nou, in cursul zilei trecute, in Arestul Central al Politiei Capitalei, la capatul mai multor zile in care a fost internat la Institutul de Diabetologie si dupa ce a facut analize la plamani, la o unitate medicala, edilul suspendat din functie al Capitalei si-a inceput ziua de joi cum nu se poate mai placut.

Partenera de viata a politicianului, la randul sau medic de profesie, a venit sa il vada si sa ii aduca alimente specifice dietei sale adaptate diabetului de care sufera primarul suspendat al Bucuresitlor, fost director al unui cunoscut spital din Bucuresti.

Femeia a ales sa paraseasca incinta cat mai discret cu putinta, dupa ora 9, fara sa faca nicio declaratie si fara sa raspunda vreunei intrebari din cele care i-au fost adresate.

290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger