AcasăNewsSorin Oprescu isi face echipa de handbal pe banii Primariei

Sorin Oprescu isi face echipa de handbal pe banii Primariei

Capitala va avea, in curand, o echipa de handbal feminin cu care sa se bata la castigarea Ligii Campionilor.

CSM Bucuresti, proiectul de suflet al primarului Sorin Oprescu, a reusit sa dea lovitura dupa lovitura pe piata transferurilor, desi echipa este, momentan, abia pe locul al saptelea in campionatul national.

Dupa ce l-a inregimentat, ca antrenor principal, pe danezul Mette Klit, secundul lui Jakob Vestergaard, CSM Bucuresti a reusit sa le aduca, conform gsp.ro, pe braziliencele Alexandra do Nascimento, Fernanda Franca da Silva si Ana Paula Rodrigues, campioane mondiale en-titre si echipiere ale formatiei Hypo Viena.

Asta dupa ce gruparea din Capitala reusise sa o aduca in prealabil si pe Patricia Vizitiu, de la Krim Ljubljana, unul dintre cei mai bine cotati interi din handbalul feminin romanesc.

Obiectivul lui CSM pentru actualul sezon este calificarea in Cupa EHF. Totusi, gruparea bucuresteana, finantata, in mare masura, de Primaria Capitalei, discuta aducerea si altor jucatoare de top, principalul obiectiv fiind castigarea Ligii Campionilor in 2016. De anul viitor este de asteptat ca CSM Bucuresti sa se mute in noua Sala Polivalenta din Capitala, o arena ce va avea in jur de 12.000 de locuri.

author avatar
Cristi Ionita
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger