AcasăNewsSorin Oprescu, dus la o alta unitate spitaliceasca din Capitala

Sorin Oprescu, dus la o alta unitate spitaliceasca din Capitala

Dupa cinci zile in care a fost internat la Institutul Paulescu, de Diabetologie, edilul Bucurestilor, suspendat la acest moment din functie, a fost transportat, marti in jurul pranzului, la o alta unitate spitaliceasca din Capitala.

Este vorba despre Institutul Oncologic Fundeni, unde Sorin Oprescu va fi supus unor investigatii de specialitate, dupa ce, la analizele pe care le-a facut, saptamanile trecute, la Spitalul Universitar, s-ar fi descoperit ca are un nodul la plamani, medicii suspectand faptul ca politicianul ar putea avea cancer.

Drept urmare, specialistii in Oncologie ii vor face noi teste lui Oprescu, pentru a stabili daca are sau nu aceasta boala. Ce se stie cert, insa, pana la aceasta ora, este faptul ca primarul suspendat al Capitalei are diabet si ca este dependent de insulina. La Institutul Paulescu, specialistii s-au straduit sa il ajute sa isi stabilizeze problema glicemiei, avand in vedere ca altfel nu ar fi putut fi supus unui examen computer tomograf, pentru a se stabili natura nodulului.

Va mai amintim faptul ca, pana sa ajunga sa fie internat, Oprescu a stat, incepand din septembrie, in Arestul Politiei Capitalei, dupa ce a fost arestat pentru 30 de zile, pe data de 7.09, urmare a faptului ca magistratii au acceptat propunerea procurorilor DNA, care il acuza pe edil de luare de mita.

author avatar
Cristina Stefan
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger