AcasăNewsSorin Blejnar: Stenogramele confirma ca am respectat legea

Sorin Blejnar: Stenogramele confirma ca am respectat legea

Sorin Blejnar

Sorin Blejnar, fostul sef al ANAF, a declarat sambata ca stenogramele aparute in presa in ultimele ore confirma ca a respectat legea si ca „nu are nicio legatura cu dosarul de evaziune fiscala instrumentat”.

Sorin Blejnar

Blejnar sustine ca interceptarile aparute in mass-media ar demonstra ca a respectat legea. „Aparitia acestor stenograme nu face decat sa confirme inca o data ca atunci cand am ocupat functia de presedinte al ANAF am respectat legea, actionand in interesul natiunii romane si al institutiei pe care am condus-o. Totodata, invit mass-media si orice alta persoana interesata sa analizeze cu atentie si obiectivitate toate cele 213 stenograme care se regasesc la dosarul instrumentat de catre DIICOT, pentru a constata cele afirmate anterior de mine, si anume ca nu am nicio legatura cu dosarul de evaziune fiscala instrumentat”, a declarat Blejnar, citat de realitatea.net, preluand Mediafax.

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT sub acuzatia de favorizare a infractorului, iar interceptarile publicate in ultimele ore in presa fac parte din acest dosar.

Citeste si CSM s-a autosesizat in cazul aparitiei interceptarilor din dosarul Blejnar

Traian Basescu, interceptat in dosarul lui Sorin Blejnar. AFLA reactia Presedintiei!

Reactii la stenograme – Udrea: Discutia cu Blejnar, despre ajutoare la inundatii

author avatar
eNational
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger