AcasăNewsSora lui Sergiu Nicolaescu: "Incinerarea a fost ideea fratelui meu. Nu dati...

Sora lui Sergiu Nicolaescu: „Incinerarea a fost ideea fratelui meu. Nu dati vina pe nevasta!”

Sergiu Nicolaescu

Sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda, a tinut sa inlature orice speculatie pe aceasta tema, declarand ca regizorul si-a dorit sa fie incinerat, asemeni unchiului lor. Si ca sotia acestuia, Dana, nu ar fi avut nicio legatura cu aceasta decizie, cum au comentat gurile rele.

Sergiu Nicolaescu

Pentru a pune capat zvonurilor, Iolanda Nicolaescu a declarat raspicat ca fratele sau, cineastul Sergiu Nicolaescu, si-a dorit sa fie incinerat si ca isi anuntase acest gand inca de acum cativa ani. „Incinerarea a fost ideea fratelui meu. Am vorbit cu el de o viata sa fie incinerat. si unchi-miu a dorit acest lucru, si el a spus ca vrea tot asa ca unchiul meu. Nu dati vina pe nevasta si pe nu stiu ce. Nu va luati dupa barfe”, a sustinut Iolanda Nicolaescu, vineri, la Romania TV.

Sergiu Nicolaescu a murit, joi dimineata, la Spitalul Elias din Capitala. Cunoscutul actor, scenarist si regizor avea 82 de ani. Sicriul cu trupul sau a fost depus vineri la Cercul Militar National, pentru ca marele public sa-si poata lua ramas bun de la cineast.

Cititi si: Sicriul regizorului Sergiu Nicolaescu, depus la Cercul Militar National

909 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger